ESET – licentiere Family Pack (2 la pret de 1)


ESET, unul din greii securitatii IT,  lanseaza exclusiv pentru piata romaneasca o noua modalitate de licentiere retail pentru binecunoscutele solutii de securitate ESET NOD32 si ESET Smart Security.

Versiunile Family Pack ale Eset NOD32 Antivirus şi Eset Smart Security sunt orientate către utilizatorii de acasă si doar excepţional către cei implicaţi în mici afaceri. Noile produse sunt disponibile în reţeaua de parteneri naţionali Eset, care număra peste 400 de parteneri activi, dar şi în cele mai importante lanţuri de magazine IT sau magazine online din Romania. Ambele produse din seria Family Pack vor fi oferite în ediţie limitată si vor completa gama actuală de produse de securiate gândite pentru segmentul retail.

Totodata, acestea ofera utilizatorilor posibilitatea sa instaleze suita de protectie pe doua calculatoare simultan. Astfel, utilizatorii care detin doua calculatoare isi pot proteja activitatile online, si nu numai, fara a mai fi nevoiti sa plateasca integral a doua licenta, economisind astfel peste 70% din pretul acesteia.

Solutiile ESET, incluzand popularul NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, ofera avantaje semnificative fata de solutiile traditionale de pe piata. Avand in spate tehnologia ThreatSense®, aceste produse combina viteza cu precizia si impactul minim asupra sistemului.


Motorul euristic este unul avansat, acesta facand posibila detectia proactiva a malware-ului ce nu este detectat nici macar de cele mai actualizate solutii antivirus care folosesc tehnica scanarii bazata pe semnaturi virale.

Testeaza cele doua produse timp de 30 zile – https://www.eset.com/download/free_trial_download.php


2 responses to “ESET – licentiere Family Pack (2 la pret de 1)”

  1. ItaniuM

    Sincer slabuta suita de securitate,sorry asta e realitatea,nod32 a fost candva ceva mai stralucit !recomand KIS2010 sau NIS 2010 in rest numai bine!bft faravirusi!!!

  2. meridian

    E ca si cum ai spune ca ti-ai instalat un antivirus ce ofera o sansa virusilor sa-ti intre in calculator…el nu detecteaza mai nimic si te face sa crezi ca esti salvat!

Leave a Reply