20% reducere pentru Kaspersky Internet Security 2010

kasperskyKaspersky Lab Romania ofera, in perioada 1 martie – 15 aprilie 2010, o reducere de 20% pentru toate licentele Kaspersky Internet Security 2010 distribuite prin intermediul partenerilor oficiali si a magazinului online www.kaspersky.ro/store. Oferta este disponibila numai pentru licentele initiale valabile 1 an de zile, pentru 1 sau 3 PC-uri.

„Primavara este un moment prielnic pentru un nou inceput, pentru o noua abordare, chiar si pentru utilizatorii care cauta ceva diferit in securitatea informatica”, spune Andreea Cimpoesu, Head of Marketing, Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. „Solutia Kaspersky Internet Security 2010 poate determina aceasta schimbare, fiind acum disponibila la un pret special de 47,96 USD, pentru un utilizator, pe o perioada de un an”, completeaza Cimpoesu.

KIS 2010 reduceri

Kaspersky Internet Security 2010, solutia de securitate destinata utilizatorilor individuali, incorporeaza avantajele tehnologiei Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) intr-un modul de Control al Aplicatiei, care aloca un rating de securitate pentru orice malware necunoscut. In plus, aceasta include si o tehnologie care nu se regaseste in nicio alta solutie de securitate – numita Sandbox – care functioneaza ca un mediu virtual in care aplicatiile sunt rulate, fara ca modificarile realizate prin intermediul lor sa aiba efect asupra sistemului de operare. Astfel, computerul ramane protejat in fata posibilelor amenintari informatice.In ultimele teste realizate de laboratoarele AV-Comparatives, Kaspersky Internet Security 2010 a obtinut rezultate bune, cu o rata de detectie superioara, avand de asemenea si cea mai buna protectie proactiva conform Matousec. Nu in ultimul rand, aceasta a fost declarata „Produsul anului 2009”, la categoria software de securitate, de catre cititorii a doua dintre cele mai importante publicatii IT din Romania, CHIP si XtremPC.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “2010 reducere pentru Kaspersky Internet Security 2010”

 1. Nick

  Or sa lanseze K-Pure,ala, mâine la Cebit.Poate face şi carpanosu’ de Eugene vreo pomana de promoţie,ceva… 🙄

 2. calin

  folositi reset trial la kis 2010 si nu mai aveti nevoie de licenta se gaseste reset trialu cu o cautare pe google (eu asa folosesc de muult timp)

 3. calin

  Radu nu toti au bani sa ea programe pe bani mai ales in roamania sa stai sa te gandesti cat ar costa un windous original + antivirus si altele sa le ei licentiate nu tiar ajunge doua salarii sa le iei si astea la unele licente trebuie reinoite + crackurile packurile fac sa ruleze programele ca unele legale si aceleasi functii dar in cazu de fata la kis nu e ceva cel crackuieste sau alceva ci doar pur si simplu sterge registrii sa nu lase urme cum ca mai fost instalat inca o data cum zice si numele reseteaza dupa cele 30 zile inca 30 si tot asa repet nu e ceva cel sparge (aceasta metoda e pt oamenii care nusi permit programe licentiate cei caresi permit si eu daca mias permite as lua licentiat tot ) a inca ceva era sa uit normal ca antivirusi in genral nod avira etc vad keygenurile crackurile pachurile virusi si e normal ca e ceva mai ilegal cel activeaza 🙂 si te asigur ca nu am nici un virus

 4. Nick

  @calin
  Din astea nu folosesc niciodată!
  Aştept,cuminţel, promoţii lansate pe FARAVIRUSI.COM (cine are ochi sa vaza asta) 😉
  PS.Ceva îmi spune ca Eugene trebuie sa facă şi o campanie la produsul asta (cu toate ca am mai păţit-o odată,cu o campanie din asta,după ce am sărit ca Geoană la alegeri,m-a blacklist-at Eugene după câteva zile,ca nu prea corespundea zona geografica în care era plasat şi calcu’ meu,cu zona promoţiei,care era pe un alt continent… 🙄 )

 5. calin

  pai eu merg pe kis 2010 si la kis 2010 nu este promotie sa dea cateva luni free sau un an licenta numai la cel 2009 da nu folosesc acela ca kis 2010 mi se pare mai bun deasta am zis ceea ce am zis mai sus 🙂 ca si eu urmaresc promotiile de pe acest site ma uit zilnic sa vad daca e la ceva la ce am nevoie chiar imi place situ asta te pune la curent cu mai tot din lumea pcurilor antivirusilor etc

 6. nonick

  S-a dat drumul la promotia Vipre Antivirus Premium! Azi si doar azi poti primi licenta gratuita pentru un an. Uite cum: https://www.sunbeltsoftware.com/Twitter/

 7. alex

  Spune-ti-mi si mie va rog daca este bun ativirusul asta, merita instalat? viper antivirus

 8. Andy

  @calin
  Daca romana sunt asa saraci cum zici u pot sa-si ia foarte bine un antivirus Free…… ex: Avira , Avast…..

  Si sincer pentru Kaspersky merita sa dai 150 RON pe an … daca te gandesti nu e deloc mult….si asta e pretul +- 10 ron depinde de magazin etc…..

 9. calin

  Andy cele free nu fac mereu treba buna au unele minusuri fatza de cele cumparate sau cele pro

Leave a Reply