Immunet – Protectie Antivirus GRATUITA de tip Cloud

Immeunet antivirus gratuitTehnologia de protectie tip “Cloud” constituite viitorul solutiilor de securitate. Avand in vedere numarul ridicat de amenintari informatice, circa 7000 virusi noi zilnic, antivirusii traditionali nu pot face fata cu succes.

Tehnologia “cloud” ofera practic acces la un volum extraordinar de mare de informatii oferit de o baza de date comuna utilizatorilor antivirusului respectiv. Beneficiile ei se calculeaza in timpi extraordinar de raspuns si consumului mai mic de banda si spatiu pe hard disc. Acest progres se datoreaza faptului ca acelasi fisier nu este scanat de fiecare data cand este intalnit, ci o singura data si rezultatele sunt stocate in “cloud” pentru ca oricare alt utilizator sa le poata folosi. Un alt avantaj rezultant din acest principiu este consumul redus de resurse.

Un alt jucator pe piata produselor care ofera aceasta protectie alternativa este Immunet Antivirus. Alaturi de Panda Cloud este singurul program de acest tip, care functioneaza pe baza unei comunitati virtuale, care raporteaza instant orice amenintare intalnita sporind viteza de reactie la un virus nou.

Immunet antivirus

Acest concept nou a fost cel care i-a determinat pe Oliver Friedrichs (fost Director la Symantec) si Alfred Huger (fost Director Executiv la McAfee si Symantec) sa infiinteze Immunet.


Practic, de fiecare data cand un utilizator al comunitatii Immunet (care numara cativa zeci de mii de utilizatori la acest moment) intalneste un virus, toti ceilalti utilizatori sunt protejati in aceeasi secunda de respectiva amenintare.
Defectul, daca il putem numi asa, este faptul ca necesita o conexiune de internet mereu activa, altfel programul este inutil.

Pe de alta parte insa programul poate fi instalat alaturi de orice alt antivirus, facand posibil dezideratul multora: instalarea a doua programe antivirus simultan.
Dupa cum vedeti in primul screenshot programul ofera protectie pentru cel putin 8 milioane de malware in acest moment si ofera protectie in timp-real, dar si scanare la cerere.

immunet scanare

Puteti descarca Immunet Antivirus si in plus aveti sansa sa castigati un telefon Google Nexus One.
Detalii:
https://immunet.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

26 responses to “Immunet – Protectie Antivirus GRATUITA de tip Cloud”

 1. Nick

  @Radu
  Nu cumva de azi a început Cebit-u’ ala de la Hanovra? 🙄

 2. aad75
 3. ovidiu

  CUM STERGE VIRUSI PE CARE II GASESTE, CA L-AM INSTALAT DAR IN SETARI NU ARE ACEASTA FUNCTIE. SE STERG AUTOMAT??? SAU LUCREAZA IMPREUNA CU ANTIVIRUSUL PE CARE IL AVEM INSTALAT PE PC. MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS. PRECIZEZ CA ESTE VORBA DE Immunet –. VA MULTUMESC .

 4. aad75

  For Radu,
  A fost o întrebare, şi nu o declaraţie!

 5. ovidiu

  SIGUR CA A FOST O INTREBARE, DAR DACA VRETI POT SA FAC SI O DECLARATIE.

 6. Nick

  @ovidiu
  Ia sa vedem şi declaraţia… 😆

 7. IULIA

  O FI BUN EU AM PANDA CLOUD MERGE DAR MI SE PARE MIC OARE OFI BUN POATE SCRIE CINEVA

 8. Alex

  E mai eficient ca si Panda ?

 9. IULIA

  PANDA CLOUD MI-A GASIT 2 VIRUSI O FI BUN?

 10. x

  deci trebuie sa astept sa se infecteze unul din comunitate ca sa fiu eu protejat de acel virus:)) misto!

 11. Nick

  @IULIA
  Nu e bun,dacă găsea 3 viruşi, sau mai multi,da,atunci era bun… 😆

 12. Nick

  @x
  Infectează-ta tu primul,sa vedem dacă restul comunităţii este protejata… 😆

 13. x

  @nick…problema este ca eu nu prea vreau binele comunitati…:))

 14. andolis49

  Concursul nu mai este valabil… Bine ca e gratuit!

 15. manolake

  incetineste viteza la internet?

 16. Andy

  In doar 3 zile s-a ajuns deja la 77,816 pesoane care-l utilizeaza si 9,414,417 threats in doar 3 zile si creste… pe zi ce trece …
  Mie mi-a gasit doar 1… care e defapt un pached nimic grav in rest…

 17. happyday

  l-am instalat si e chiar interesant.
  in plus e recomandat alaturi de mse – solutia mea de avarie in orice situatie. 😀

 18. Nick

  @Radu
  Arunca cu ochiul tău ager şi aici (Immunet+ClamAV):
  https://www.softpedia.com/get/Antivirus/ClamAV.shtml 😐

 19. Panda Cloud Antivirus 1.1 Beta – Download + Changelog

  […] vei dori sa te abonezi la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Alaturi de Immunet Protect, Panda Cloud Antivirus este al doilea produs de acest gen cu protectie in timp-real si scanare la […]

 20. Immunet Protect 2.0 a fost lansat – Review

  […] Un alt jucator pe piata produselor care ofera aceasta protectie alternativa este Immunet Antivirus, despre a carui versiune 1.0 v-am anuntat aici. […]

 21. Immunet Protect | GTSoft Tutoriale

  […] Un alt jucator pe piata produselor care ofera aceasta protectie alternativa este Immunet Antivirus, despre a carui versiune 1.0 v-am anuntat aici. […]

Leave a Reply