[CONCURS] Fii Studentul Anului alaturi de BitDefender

studentul anuluiProiectul „Studentul Anului”, ajuns la a opta editie, se desfasoara intre 15 martie si 10 aprilie 2010, iar Gala de decernare a Premiilor Studentul Anului va avea loc in data de 29 aprilie 2010.

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) propune si in acest an un proiect realizat de studenti pentru studenti, vizând patru categorii de concurs: IT, Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, Economie.

Dupa rezolvarea unei teme specifice fiecarui domeniu (www.studentulanului.ro), a evaluarii experintei extra-curriculare si a selectiei facute de un juriu specializat, se va alege cel mai bun student – Studentul Anului. Sectiunea IT este sustinuta de BitDefender, producatorul autohton multiplu premiat de organizatiile locale si internationale pentru produsele de securitate, iar tema propusa pentru aceasta sectiune este disponibila la aceasta adresa.

BitDefender sustine performanta si excelenta in educatie, iar implicarea in acest proiect este parte integranta a programului „Academica”, proiect demarat de noi si adresat studentilor. Prin acest program, BitDefender doreste sa deschida un dialog cu studentii pasionati de tehnologie, sa le stimuleze gândirea creativa si sa ii ajute sa implementeze cele mai indraznete si inovatoare idei”, a declarat Carmen Buruiana, Human Resources Manager BitDefender.

Managerul proiectului, Alin Popescu considera ca: “Distinctia Studentul Anului vine de la studenti pentru studenti si este recunoasterea pe care o merita elita universitara de pretutindeni”.


Proba de concurs consta in realizarea unei aplicatii Windows, multi-user, de stocare/gestiune on-line a datelor la nivel de fisier. Aplicatia va folosi pentru stocare un cont FTP unic. Se vor putea realiza operatii de copiere din local catre contul FTP si invers prin intermediul Windows Explorer.

Detalii despre INSCRIERE: https://www.studentulanului.ro/categorii/it


Sursa: BitDefender

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply