Robota Antivirus pentru Symbian – licenta Gratuita

robota antivirus mobil gratuitV-am prezentat cateva solutii Gratuite de protectie a terminalelor mobile ruland atat Symbian, cat si Windows Mobile.
In ziua de azi, telefonul mobil tinde sa devina un mini-laptop, cu sistem de operare, programe instalate, accesarea internetului si a casutei e-mail, descarcarea diverselor materiale postate in reteaua internet, etc.
Cu alte cuvinte, riscul de a fi infectat incepe sa fie acelasi. Cu toate astea, numarul de virusi destinati terminalelor mobile este foarte mic si riscul de a te infecta este redus.
Totusi, este suficient sa-l iei o data ca sa regreti.

Din ciclul programelor de protectie, va prezint Robota Mobile Antivirus, care ruleaza pe sistemele Symbian si ofera protectie in timp-real si scanare la cerere.

robota antivirus

robota antivirusDOWNLOAD Robota Mobile Antivirus:
https://www.robota.nl/products/Mobile%20Anti-Virus.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Robota Antivirus pentru Symbian – licenta Gratuita”

 1. cosmin

  Buna seara. Nu cred ca este cel mai potrivit loc pentru a-mi spune problema dar nu mai stiu ce sa fac. Am instalat O&O defrag 11 prof cu licenta free de la producator dar de astazi nu mai vrea sa mearga Pur si simplu in bara de instrumente are un X rosu pe el iar daca vreau sa intru in program imi spune ca pot sa-l pornesc manual din windows services management Am incercat si nimic. Acolo este pe automatic aplicatia. Culmea e ca am descarcat varianta 12 trial care este 49 euro( cam mult) si asta merge .are cineva problema asta?

 2. cosmin

  Am rezolvat Totul era din cauza firewall ului Avira acum merge

 3. seraf

  Salut!
  In categoria programelor de securitate pentru terminalele mobile ar fi de mentionat si Lookout https://www.mylookout.com/ . Pe langa modul antivirus si firewall are si optiuni de backup/restore al datelor sau stergere definitiva a acastora in caz de pierdere sau furt, alarma si localizare utile atunci cand nu mai stii pe unde ti-ai lasat ‘utilajul”. Eu il folosec de ceva timp pe un HTC S710.

Leave a Reply