TuneUp Utilities 2009 – licenta GRATUITA

TuneUp Utilities 2009 este un program care probabil nu mai are nevoie de prezentare, de aceea va voi spune doar cateva cuvinte. Este oferit astazi GRATUIT cu licenta timp de un an de zile, printr-o promotie Chip.de.

Acest soft este un utilitar foarte eficient pentru imbunatatirea performantelor calculatorului.

Tunning-ul in Windows poate fi foarte usor cu TuneUp Utilities. Programul permite transformarea sistemului in unul mai rapid, mai confortabil si mai sigur in doar cateva minute. Pachetul combina functii complete pentru optimizarea sistemului, configurare, curatare si mentinere, totul intr-o interfata moderna. TuneUp Utilities 2009 poate sa imbunatateasca viteza sistemului dumneavoastra de operare Windows, il face mult mai confortabil si mai sigur doar la cateva clicuri distanta, toate modificarile facute sunt complet sigure, deoarece toate schimbarile sunt monitorizate de TuneUp Rescue Center si se pot readuce oricand in starea initiala. Toate modulele pot fi accesate intr-o interfata care le divizeaza in 6 categorii: Increase Performance, Free up disk space, Clean Up Windows, Solve Problems, Customize Windows, Additional Tools.

tuneup utilities 2009 gratuit

Pentru a-l obtine GRATUIT procedati astfel (promotia este valida DOAR pana pe 30.03.2010):1. Accesati pagina promotionala aici:
https://www.tuneup.de/promo/winloadtuu09/


Introduceti o adresa valida de e-mail, completati codul CAPTCHA si apasati butonul galben. Confirmati apoi adresa de e-mail.
Veti primi un mesaj unde este necesar sa dati click pe un link de confirmare. Apoi veti primi licenta.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “TuneUp Utilities 2009 – licenta GRATUITA”

 1. cosmin

  Am luat licenta. Acum trebuie sa il descarc .Mai am pe laptop si registry mechanic. Credeti ca ar fi o problema sa le instalez pe amandoua?

 2. cosmin

  Multumesc de informatie!

 3. mike

  pacat ca nu merge pe win 7 ….

 4. flo

  @mike, merge 2008 si nu merge 2009 pe win 7?

 5. cata01

  sal.tunne up 2009 in egleza?la ce adresa?

 6. mike

  nu am “run in compatibility mode ” cel putin nu in click dreapta

  @flo zici ca merge 2008 ???

 7. Cris

  @mike: clic dreapta pe program, alegi Properties, te duci în tab-ul Compatibility și vei găsi acolo opțiunile necesare.

 8. Liviu

  licenta nu merge si pe versiunea 2010 ?

 9. BEsmart

  @cata01.Poti descarca versiunea Tuneup 2009 in limba engleza de aici:https://www.tune-up.com/download/archive/tu2009/.Tot ce trebuie sa faci este sa introduci o adresa de e-mail valida si sa apesi tabul “Start download”.

 10. Costin

  @Radu.
  Salut! Am si eu o intrebare: pe acea pagina scriu e-mail si tu ai mentionat sa completez codul CAPTCHA. CAPTCHA este codul care trebuie scris sau scriu codul dat de ei?

 11. Nick

  @Costin
  WOOOOOW!
  Ai ghicit! 😆

 12. Tuneup Utilities 2009. Gratuit

  […] ! Vreau să-i mulţumesc lui Ionuţ care m-a ajutat la popularizarea ofertei iniţiale şi lui Radu care a descoperit o nouă promoţie, valabilă (se pare) până la 30 martie […]

 13. xel-fire

  Merge si pe win7. Eu il am instalat pe win7 ultimate 64bit si merge impecabil.

Leave a Reply