Returnil Virtual System Home Lux – licenta GRATUITA un an

returnilV-ar placea sa nu va mai pese de virusi, fara a avea antivirus ? Veti spune ca nu se poate, dar eu va spun ca este posibil.
Returnil Virtual System reuseste acest lucru prin clonarea sistemului de operare si realizarea unui mediu virtual ce este rulat in locul primului. Tot ce se creeaza\copiaza\modifica acolo este sters automat dupa restart. Totusi, fisierele pe care le doriti salvate chiar dupa repornirea sistemului, se pot salva folosind optiunile programului.
Astfel, salvati documentele importante, create sau copiate explicit de dumneavoastra si orice altceva periculos va fi indepartat fara bataie de cap.

Returnil Virtual System 2010 Home Lux este un produs complet nou, care utilizeaza o combinatie de antivirus si un sistem virtual pentru a proteja computerul de toate tipurile de virusi si alte programe cu caracter malitios.

V-am prezentat de-a lungul timpului metode de a obtine acest produs gratuit, insa acum exista o noua oferta unde puteti obtine versiunea Home Lux absolut GRATUIT. Produsul este oferit pentru Wilders Security Forum.

Returnil Virtual System 2010

RVS 2010 utilizeaza o tehnologia avansata anti-malware si de virtualizare. Se cloneaza sistemul de operare si creeaza un mediu virtual pentru PC. In loc de incarcarea sistemului de operare nativ, este incarcata o clona care va permite sa rulati aplicatii si sa efectuati activitati online intr-un mediu complet izolat. In acest fel, sistemul de operare-ul real nu este afectat de virusi, troieni, sau orice alta aplicatie daunatoare. Pentru a reveni la mediul real al sistemului de operare, trebuie doar sa reporniti PC-ul.
In timp ce lucreaza in mediul virtual, aveti optiunea de a salva documente si fisiere, astfel ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute atunci cand sistemul este repornit.


Ofera:

 • AntiVirus – protectie in timp-real si scanare la cerere
 • System Safe (Virtual System) – cloneaza sistemul de operare si il ruleaza intr-un mod virtual
 • Virtual Disk – creeaza un disc\partitie virtuala (alternativa la Secret Disk)
 • Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea utilizarii sale neautorizate

Returnil Virtual System 2010 Home Lux se poate obtine GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://www.wilderssecurity.com/sendmessage.php?do=returnilgiveaway


Completati cu adresa de e-mail in casuta respectiva si apasati Send.
Veti primi un e-mail cu link de confirmare. Dati click pe el.

Veti primi un al doilea e-mail cu codul de inregistrare (licenta).

Trebuie sa aveti un cont valid pe forumul Wilders pentru a beneficia de promotie. Contul se poate crea in mod gratuit.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “Returnil Virtual System Home Lux – licenta GRATUITA un an”

 1. XXX

  merge

 2. Adrian

  Multam….

 3. Iulian62

  E ceva in genu Deep Freezee

 4. Justice

  Imi poate spune cineva daca e bun si pe partea de antivirus ?
  Acum pe PC am Kaspersky si sunt multumit 😀 .

 5. DDM

  Salut Radu! Scuze pentru off-topic.
  Am citit de curand pe blogul celor de la avast faptul ca cei de la avira si-au luat un domeniu (https://avast.eu) care “te arunca” pe pagina celor de la avira (https://www.avira.com/en/pages/index.php). Nu stiu ce credeti voi, dar eu cred ca nu joaca prea cinstit astia de la avira.

 6. ady

  radu daca ai putea sa imi dai un sfat . am un prieten la care tot ii da sistemul erori fara motiv .stiu ca este un virus responsabil pt acest lucru.i-am instalat sistemul de mai multe ori si tot acelasi lucru.as vrea sa imi spui daca poti ce antivirus sau tool sa folosesc pt a devirusa calc sau singura solutie ramane reformatarea intregului hard.sistemul mere greu se tot blocheaza si da erori fara motiv, nush ce virus are pt ca nu am reusit sa instalez un antivirus cum trebiue , dar m-am gandit sa aduc hardul la mn sa il bag la calc meu si sa il scanez , numai ca eu folosesc avira free care nush cat este de bun cand vine vorba de un nr f mare de virusi de aceea te-am intrebat daca poti sa imi recomanzi un antivirus sau tool care poate sa faca acest lucru, sau se descurca si avira , nu tre sa deviruseze neaparat si daca sterge fisierele infectate este ok numai sa stiu daca se descurca.

 7. ady

  Ms f mult radu. acuma nu este acasa dar o sa incerc pana diseara sa trimit logoul .
  apoi sa vedem care este problema si daca reusesc sa o rezolv.
  Inca odata ms f mult.

 8. gogu

  intrebare: returnil home lux,cu licenta luata astfel,se updateaza ? pt ca eu am primit un msg cum ca e o noua versiune valabila,dar nu reusesc sa o instalez.

 9. sumomanu

  din cite inteleg eu , antivirusul nu prea isi mai are rostul avind Returnil instalat si configurat corect. gresesc ?

 10. iosif

  Este compatibil cu windows 7?

 11. geoss

  eu am pus pe w7 si merge 🙂
  insa nu-mi dau seama ce e de configurat corect la el pt ca nu are prea multe functii in meniu

Leave a Reply