Partition Master Professional 4.1 – licenta GRATUITA

Programul EASEUS Partition Master 4.1.1 a fost oferit de cateva ori in mod gratuit timp de 24H. Ei bine, CHIP Germania il ofera din nou GRATUIT, printr-o oferta limitata, care se pare ca expira azi sau maine. In mod normal acesta costa 39.95$ si ofera functii avansate de partitionare a sistemului alaturi de crearea unui CD\DVD de recuperare.

EASEUS Partition Master este un instrument cuprinzator de administrare a partitionarii hard disc-ului si un program de optimizare a partitiilor de sistem, Professional Edition va permite sa va bucurati de functiile redutabile de partitionare de baza si avansate.

easeus partition master

O editie mult mai avansata decat Home Edition, cu EASEUS Partition Master Professional Edition puteti crea CD-DVD-uri butabile în cazul în care sistemul nu mai buteaza.

Caracteristici cheie:

 • Extinde partitia sistemului pentru a creste performanta computerului.
 • Dispozitiv de creare copii pentru salvarea de siguranta sau pentru a copia întregul hard disc pe un altul fara a fi necesara reinstalarea Windows-ului.
 • Optiuni de baza de partitionare pentru o administrare mai eficienta a hard disc-ului si cresterea performantei computerului.
 • Optiuni avansate de partitionare pentru a creste performanta computerului si a micsora timpul de raspuns al acestuia.
 • Optiunile de utilizare va permit sa operati direct pe harta hard disc-ului prin meniu drag and drop, putand sa previzualizati schimbarile.

Aceasta versiune a Partition Master functioneaza pe Windows 2000/XP/Vista/7 32 bit si 64 bit. Licenta este valida pentru uz personal pe un singur PC.


Cum puteti obtine licenta:

1. Descarcati programul folosind link-ul de mai jos:
https://www.chip.de/downloads/Vollversion-Partition-Master-Professional_41766957.html


Apasati butonul Zum Download de pe fond albastru si apoi in noua pagina apasati Download-Server CHIP Online

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Partition Master Professional 4.1 – licenta GRATUITA”

 1. adrian

  off-topic : … Help !!!! Ma confrunt de ceva timp cu o problema . Cand sunt pe net si vreau sa dau click dreapta , nu mai merge. ( de exemplu , daca vreau sa dau ” copy ” unui text de pe net , click dreapta nu raspunde ) . Pe desktop imi rsp la comanda , dar daca pun mouse-ul pe o fereastra si dau clic dreapta nu rsp.. …… xp sp3 , firefox…. Multumesc si scuze pt acest post !

 2. ads

  @adrian, ruleaza scanerul asta online, din Internet Explorer
  https://onecare.live.com/site/ro-ro/default.htm

Leave a Reply