WinUtilities 9.51 (Optimizare si Intretinere a PC-ului) – licenta GRATUITA

WinUtilities este o colectie de unelte pentru optimizarea si imbunatatirea performantei sistemului de operare. Acesta suita contine unelte pentru curatarea registrilor, a fisierelor temporare din hard disc, sterge istoricul aplicatiilor si al navigatorului web, memoria cache si cookies-urile.

Mai demult v-am prezentat acelasi program, a carui versiune 9.41 era oferita Gratuit. Intre timp, ultima versiune este 9.51 si este oferita de asemenea in mod gratuit prin aceeasi promotie.

Cu ajutorul lui, puteti controla programele care pornesc o data cu Windows-ul, puteti depista fisierele duplicate, sa reparati shotcut-urile nefunctionale si sa dezinstalati programele inutile. Alte caracteristici includ stergerea in siguranta a fisierelor, golirea recycle bin, functie de programare pentru stergere si pentru recuperarea fisierelor sterse.

winutilities freeIata caracteristicile complete:

 • Disk Defrag
 • File Undelete
 • Disk Cleaner
 • Registry Cleaner
 • Startup Cleaner
 • History Cleaner
 • File Splitter
 • File Shredder
 • EXE Protector
 • Memory Optimizer
 • Duplicate Files Finder
 • Process Manager
 • Registry Backup & Restore
 • System Information
 • Shortcuts Fixer
 • System Control
 • Task Scheduler

Programul are suport inclusiv pentru Windows 7 si dispune de functia de optimizare automata 1-Click Maintenance.

Costa in mod normal 50$, dar este oferit GRATUIT pentru utilizatorii SoftPedia.

Cum il obtineti?
1. DOWNLOAD WinUtilities 9.51
https://www.softpedia.com/progDownload/WinUtilities-Download-30740.html


2. Accesati site-ul:
https://www.ylcomputing.com/content/view/351
La “Step 2: Registration veti gasi username-ul si parola necesare instalarii si activarii produsului.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “WinUtilities 9.51 (Optimizare si Intretinere a PC-ului) – licenta GRATUITA”

 1. Geo

  Hristos a Inviat! Legat de acest topic, sunt de parere ca solutiile de genul asta sunt cam de “fite”, un CCleaner sau FCleaner fac o treaba excelenta si nu consuma resurse. Am fost utilizator si fan System Mechanic pana la generatia 6, cand am realizat ca mai mult dauna Windows-ului decat ajuta.

 2. pety

  Hristos a înviat!
  Mulţumesc pentru soft.

  Am să-l testez.

 3. Alex20

  @radu stiu ca ai f multe informatii si te pricepi f bn la antivirusi , de aceea daca ai putea sa ma ajuti cu ceva .Mi-am ales sa fac la facultate un studiu de piata despre antivirusi si aici te intreb daca nu cunosti vre-un site sau sursa de pe internet unde sa existe date economice despre antivirusi cum ar fi vanzari cote de piata profituri , defapt orice date economice,siteul nu trebuie sa fie in limba romana neaparat.
  Sper ca nu te-am deranjat cu cererea mea.Faci o treaba f buna tine-o tot asa.

 4. Dumitru

  Sal Radu. https://www.malwaredomainlist.com/ – ce poti sa-mi spui despre el???? merge k test pt antivirusul instalat?

 5. Costin

  @Radu
  Hristos A Inviat!Sper ca nu te superi ca la fiecare comentariu iti las intrebari,dar as vreau si eu sa stiu un lucru sigur de la cineva de incredere.Eu folosesc CCleaner si Auslogics Disk Defrag (sigur ai auzit de acesta) si pana acum nu mi-au facut nici o problema,dar as vrea sa le sterg (referitor la caracteristicile pe care le-ai aratat cred nu e nevoie sa le mai tin pe cele 2)si sa imi bag WinUtilities 9.51. Tu ce crezi ca e mai bine?
  Multumesc!

 6. Rullz

  Radu , este promotie la bitdefender antivirus pe 90 de zile.Intri pe emag.ro te inscrii la promotia aia “spune pe bune” ,intri apoi pe mail unde primesti linkul de la chestionar, completezi (iti ia 1 min) si primesti apoi pe mail licenta pe 3 luni.
  Poate e cineva interesat.
  Sarbatori fericite.

 7. cobra

  Ştiu că este o muncă laborioasă, dar cred că se impune o analiză a fiecărui utilitar din compunerea acestei suite (şi nu numai) care să fie comparată cu utilitarele independente, de sine stătătoare. WinUtilities are Disk Cleaner care poate fi comparat cu soluţiile de mai sus. La fel pe partea de Registry Cleaner. Eu, novice, nu mă pricep cum ar putea fi testate pe aceste aspecte, dar cei mai pricepuţi ar putea oferi soluţii în acest sens.

 8. Alex20

  am folosit acest program si sincer nu ma impresionat am ramas tot al tune up, care mi se pare mai bun desi are unele chestii care mi se par enervante dar nimic ce nu poti rezolva cu cateva setari.Oricum fiecare foloseste cei ii place si ce i se potriveste cel mai bn.

 9. happyday

  hai c-am trait s-o vad si pe asta: faravirusi in rochita cea noua! 🙂

 10. zame77

  Hristos A Inviat! Multa Sanatate Si Fericire Tuturor.

 11. marian

  salut radu,
  de ceva timp avia imi arata niste fisiere ascunse in sistem pe care nu le poate rezolva sau cel putin nu le rezolva. ai idee despre ce ar putea fi vorba? cu ce utilitar as putea face o verificare ma gandesc la ceva specializat pt astfel de fisiere.

 12. WinUtilities Pro 9.6 – licenta GRATUITA by GATOD

  […] demult v-am prezentat acelasi program, a carui versiune 9.51 era oferita Gratuit. Intre timp, ultima versiune este 9.60 si este oferita de asemenea in mod […]

Leave a Reply