ZoneAlarm – Promotie pe 13 aprilie

zonealarm pro gratuitMarti, 13 aprilie a.c., divizia ZoneAlarm a companiei CheckPoint va avea o promotie speciala, ce va dura doar 24H.  Anul trecut au oferit GRATUIT cu licenta pentru un an de zile soft-ul ZoneAlarm Pro.

Oferta va fi valabila doar timp de 24 ore pe site-ul ZoneAlarm.

Este foarte posibil ca anul acesta sa fie oferit acelasi produs, dar ramane de vazut, iar FarVirusi.com va va anunta si in ziua respectiva actualizand aceasta postare.

ZoneAlarm Pro este un produs din gama de securitate oferita de CheckPoint, oferind o protectie superioara versiunii free, dar ceva mai slab decat ZoneAlarm Extreme Security 2010.

ZoneAlarm Pro include un firewall bidirectional, monitorizarea descarcarilor de pe internet, protectie anti-phishing, si un numar de optiuni avansate: OSFirewall, ce verifica modificarile in sistemul de operare ce au fost ratate de antivirus si functia credit monitoring.

Pentru a obtine licenta accesati site-ul urmator si apasati “Subscribe“. Veti primi un e-mail cand va incepe promotia. De asemenea accesati-l pe data de 13 aprilie pentru descarcare.
https://www.zonealarm.com/only24hours

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “ZoneAlarm – Promotie pe 13 aprilie”

 1. Salutare!.... Anti-Malware.....?

  ZoneAlarm Pro Firewall 9.1.0800. Eu il folosesc cu licienta din noiembrie 2009 si pot sa spun ca,este cel mai bun Firewall de pe piata la ora actoala… si este usor de configurat si usor de intuitiv si destul de prompt real ca protectie ceseintimpla in PC-ul ta dar ca eficienta este recomandat sa se instaleze si Browser-ul de securitate este foarte bun ca protetie pe web. saituri periculoase.. si poti vede si informatii despre sait in ce zona este sau ce tara si cind sa infintat sau daca este oficial…… si ca sa ai o protectiie maxima aproape de 100% trebuie folosit combinatia urmatoare parerea mea: 1 ZoneAlarm Pro Firewall .2 Anti-Virus la alegere AVG9 Internet Security OFF- Firewall sau NOD32 4.2.42.0, AVAST FREE sau PRO,Norton anti-virus si kaspersky anti-virus. 3 Malwarebytes’ Anti-Malware protectie in timp real trebuie sa fie activa. 4 SUPERAntiSpyware Professional sau varianta free si nu in ultimul rind. 5 Sandboxie pentru protectie cin ai deschis, Browser-ul Web Internet Esplorer 8 sau FireFox 3.6.3. pentru mai multe informatii despre sandboxie aci, https://www.sandboxie.com/ sau https://www.sandboxie.com/ ………. Eu sunt fan si convin de parerea mea testat de multa vreme si poate la greu am testa cu asata mam ocupat sa testez si sa ma convig ce poate sa faca programele de securitate gen cele de mai sus..si suntfan incurabim prin cu microbi……? de cele 5 progame. ZoneAlarm Pro Firewall, AVG Iternet security OFF- Firewall, Malwarebytes’ Anti-Malware, SUPERAntiSpyware si sandboxie……. pai cred ca stiu ce vb pt ca am testea foarte mul tim si mai multe genuri de combinatie …… da stiu ca pe aci-lea sun uni ” indivizi” care sunt si segasesc sa-ti de cuceva in cap si satii spuna ca habarii nai ce vb …….. cred ca si ii conside pe aceia care fac ” criza si isterie intelectoala si inti spun ca esti un prost ….. ? dar adevarata Inteligenta este sa intelegii lucurile asa cum sau ele ……” pai nu am vrut sa dau nume care sun acele persoane pai cred ca ele au destula inteligenta sa intelega ….. fara sa dau nume si sa-i jignesc ….. eu nu am dreptu sa jignesc pe nimenea ……….. pai va doresc la toti numai Bine!

 2. clawname

  Nu pot sa iau versiunea…imi da eroare…dupa ce devin fan…dau la promotie…dau un sign din nou:)) si dupa ce apas submit…pagina nu e valabila…
  asa ca plzzzzz cine ia postatil si voi sa l luam si noi firewallul

 3. Gelu

  After your first year, you will be charged $4.99/month unless you call to cancel!
  Atentie!

 4. Qlimax1975

  @ Salutare!…. Anti-Malware…..? si eu iti doresc numai bine, dar nu pot sa ma abtin cand vad cum iti bati joc de limba romana. Eu zic prima data sa incerci sa te faci inteles ( nu sa ne chinuim noi sa descifram ce ai scris ), si dupa aia sa ai pretentia sa fie lumea de acord cu tine. Bafta!

Leave a Reply