BullGuard Internet Security 8.7 – 6 luni licenta GRATUITA

Bullguard Internet Security 8.7, desi nu este poate atat de cunoscut, este un produs de top “Made in Denmark”. Tehnologia firewall incorporata este sub licenta Agnitum (Outpost), iar componentele anti-malware sunt preluate de la BitDefender.
Pentru orice intrebari sau probleme cu produsul puteti contacta echipa BullGuard direct din interfata grafica cu un timp foarte bun de raspuns.

BullGuard gratuit

Veti putea obtine 6 luni licenta GRATUITA pentru acest program excelent.

Pentru a obtine licenta Gratuita timp de un an accesati urmatorul link:
https://media.bullguard.com/landingpage/maplin/index.html

Instalati programul si… cam asta e tot. Desi site-ul afirma ca ofera versiunea 8.5, dupa instalare veti vedea ca este de fapt 8.7

Recomand folosirea acestui produs, fiind unul de top prin componentele folosite.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “BullGuard Internet Security 8.7 – 6 luni licenta GRATUITA”

 1. Al

  Până la urmă sunt 6 luni sau 1 an?

 2. iulia

  e mai bun decat avast sau nu

  1. happyday

   bineinteles. dupa cum ai remarcat toate sistemele de securitate sunt prezentate aici in ordinea crescatoare a bunaciunii lor. iar in luna decembrie “best of” este programul din luna ianuarie a anului urmator. mie mi se pare logic, nu ? 😆

 3. Tarabostes

  E pe un an sau pe sase luni?

 4. vasile ismana

  nu merge,da eroare….!oare de ce??

 5. cobra

  Radu, trăiţi-ar familia, scoate-mă din încurcătură. Gura târgului spune că cel mai bun firewall gratuit ar fi Comodo. Dacă este aşa, zi-mi şi mie cum să-l setez ca să am o protecţie foarte bună (nu intru pe site-uri de genul DC++).
  Dacă din diferite motive nu poţi face acest lucru, care ar fi următorul pe care aş putea să-l instalez?
  Am instalat variantele promotionale de pe http://www.faravirusi.com G Data ca antivirus şi Webroot Spy Sweeper ca antispyware.
  Tocmai am făcut o reinstalare de sistem de operare (Win XP). La început nu mi se instalau actualizările de la Microsoft, azi nu puteam să intru pe Computer Games.
  Într-un final am reuşit şi una şi alta, dar e ciudat să nu meargă de prima dată.

 6. josepw

  momentan nu sunt nevoit sa-l testez. ce se intampla daca il voi instala peste 3 luni de exemplu? licenta va mai fi valabila?

 7. Nick

  @josepw
  Buna întrebare ! 🙄

 8. c@t@lin c

  @ Cobra , si eu am instalat spy sweeper dar se pare ca nu curata asa de bine pe cat este de laudat , am instalat , dupa ce aveam suspiciuni cu privire la niste virusi care-mi ingreuna sistemul si am descoperit un trojan parazit Dadobra bru , recomand Spyware Terminator , sigur gaseste toti virusi de pe hard ….zic eu!!!

 9. c@t@lin c

  L-am instalat si merge bine dar cate odata iese un pop -up in dreapta jos cu network attack , si in acel dreptunghi scrie adresa si MAC-ul atacatorului , bineinteles le blockeaza pe toate dar sunt foarte dese mai ales cand downlodez de pe torrente , si inca ceva destul de curios Malwarebytes blockeaza acest site pe motiv ca ip-ul este Malitios , adresa e din Baia-Mare …..Radu te rog sa-mi spui de ce e acest site Malitios ….cine ti l-a virusat ????!!!!

 10. Marius

  Aceasta promotie este valabila si pentru BullGuard Internet Security 9.0. Eu am instalat initial 8.7, mi-am creat contul, apoi am pus versiunea 9.0, folosind contul creat anterior. Am licenta valabila 180 de zile.

Leave a Reply