Norton Internet Security 2010 – 60 de zile licenta GRATUITA

Daca vreti sa testati Norton Internet Security 2010 timp de 60 de zile GRATUIT, o puteti face acum gratie unei promotii speciale. Iata ce ofera acest produs, iar la final aveti detaliile obtinerii licentei.

norton internet security 2010

Iata lista schimbarilor si imbunatatirilor fata de versiunea 2009:

Imbunatatiri de performanta
Produsele din seria 2010 au imbunatatiri in ceea ce priveste performanta, continuand “traditia” produselor din 2009.

Norton Insight este imbunatatit

Norton Insight este construit pe o tehnologie Symantec Quorum introdusa pentru prima data in produsele 2009. In 2010 Norton Insight ofera informatii asupra prevalentei, vechimii si timpului de rulare in regim de performanta.

Download Insight
Download Insight este o noua linie de aparare impotriva introducerii aplicatiilor suspecte in sistem.
Acesta monitorizeaza descarcarile kit-urilor de instalare si analizeaza si clasifica automat aplicatiilr utilizand tehnologia Quorum, oferind un rating al increderii pentru aplicatie inainte de a permite executarea acesteia sau a kitului de instalare.

Monitorizarea performantei
Monitorizarea performantei permite acum monitorizarea evenimentelor de sistem cum ar fi instalarea aplicatiilor si monitorizarea performantei proceselor. Aceasta informatie este inscrisa intr-un grafic de-a lungul timpului, pentru a face mai usor determinarea aplicatiei care este de vina pentru degradarea performantei sistemului.

SONAR Imbunatatit
Tehnologia de protectie comportamentala SONAR a fost complet rescrisa pentru produsele 2010. Acum utilizeaza de asemenea tehnologia inteligenta Quorum pentru a imbunatati detectia si a reduce numarul de alarme false.


Reducerea Energiei Consumate
Optiunea de Reducere a Energiei consumate (power saving) ajuta la conservarea puterii bateriei ruland doar procesele critice cand laptop-ul este in modul AC power.

Mod silentios (Silent Mode)

Functia Silent Mode a fost imbunatatita pentru a include modul Silentios la detectarea automata a programelor de inscriptionare CD\DVD si a aplicatiilor de inregistrare media. Utilizatorul poate de asemenea sa defineasca propriile aplicatii care vor declansa modul silentios.

Anti Spam
Tehnologia Anti-Spam a fost complet rescrisa pentru produsele generatiei 2010. Modulul Anti Spam utilizeaza acum tehnologia Symantec Brightmail.

Suport pentru Windows 7

A fost adaugat suport complet pentru Windows 7, inclusiv suport pentru Teredo si Home Groups.

OBTINEREA Licentei GRATUITE:

Intrati pe pagina promotiei si apasati “Download now”:
https://www.symantecstore.com/dr/sat2/ec_main.entry25?page=GretechNISDownload&client=Symantec&sid=37771&CID=415381&CUR=840&DSP=&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=415381

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

53 responses to “Norton Internet Security 2010 – 60 de zile licenta GRATUITA”

 1. iulia

  nick.multumesc

 2. Nick

  @iulia
  Cu plăcere…

 3. zyx

  e misto!

 4. mascotzel

  cum dezactivez actiunile automate ale antivirusului?

 5. papica

  sal…am incercat sa vad un film cu gomplayer si imi spune find a codec .am dat si mi sa instalat norton internet security si de atunci imi merge fff greu pc.l-am sters de pe desktop si il mai am in bara.am incercat sa il sterg dar nu imi da voie.cum sa fac sa meraga mai bine netul.multumesc

  1. keo

   Dezinstaleaza nortonul cu Norton removal tool…si instaleaza un antivirus serios : Avast pro 5.0 sau Avira premium 10…altfel Nortonul iti va distruge sistemul! 😉

Leave a Reply