SentryBay Data Protection Suite – 6 luni licenta GRATUITA

SentryBay Data Protection Suite este axat pe neutralizarea a doua amenintari adresate utilizatorilor internetului – spyware-ul de tip key logger si atacurile phishing.
Prin aceste metode se fura aproape 95% din datele de pe un PC.

Protejand impotriva keylogger-ilor si a capturilor de ecran de fiecare data cand accesezi internetul si prevenind incarcarea site-urilor phishing, SentryBay Data protection Suite ofera o navigare sigura, securizata.

sentrybay data protection gratuit

Data Protection Suite nu este destinata sa inlocuiasca antivirusul, anti-spyware-ul sau orice alta suita de securitate, dar sa le suplimenteze oferind aceasta protectie tintita pe datele introduse pe un website.

Programul cripteaza orice informatie introdusa online, intocmai ca KeyScrambler, si orice incercare de a le captura va rezulta in niste caractere aleatorii, criptate.


Pentru a obtine licenta GRATUITA timp de 6 luni pentru acest program, accesati link-ul urmator:
https://license.sentrybay.com/v2/usertrial.php


De asemenea puteti accesa acest link direct:
https://license.sentrybay.com/v2/usertrialexe.php

Atentie
:
1. Avira alerteaza la accesarea link-ului numarul doi, dar este doar o alarma falsa generata de o detectie euristica.
2. Programul solicita restart dupa instalare, si este posibil ca oprirea si pornirea PC-ului sa dureze foarte mult in anumite cazuri.
De asemenea am citit si un caz, pe Windows 7 x86, cand PC-ul a refuzat sa porneasca. Probabil este doar o incompatibilitate izolata cu alt soft pre-instalat.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “SentryBay Data Protection Suite – 6 luni licenta GRATUITA”

 1. Nick

  Este mai eficient ca Zemana AntiLogger ? 🙄

 2. iulia

  eu nu cred ca e mai bun

 3. PurSiSimplu

  e mai eficient ca zemana?:)

 4. Cristi

  Am downloadat soft-ul de la unul din link-urile indicate mai sus, l-am instalat, insa nimic nu imi indica ca ar fi si functional: cand tastez ceva in browser, nu imi apar alte caractere (asa cum ar trebui conform prezentarii Sentrybay, sau cum apar la Key Scrambler, de exemplu)! Trebuie cumva activat? Link-ul de pe care am downloadat te asigura insa ca ai obtinut o licenta pe 6 luni, si nu trebuie decat sa le trimiti un feed-back la final! Va rog sa ma ,,luminati” si pe mine!

Leave a Reply