Ashampoo Antivirus 1.61 – un an licenta GRATUITA

Ashampoo AntiVirus 1.61 foloseste tehnologia AVIRA AntiVir si deci ofera aceeasi protectie superioara.
Detectia sa este una de top, avand si motorul euristic actualizat AVIRA. Intre timp Ashampoo a lansat produsul Anti-Malware, dar probabil ca suportul pentru versiunea Antivirus va ramane inca o buna perioada de timp.

Are un impact redus asupra sistemului si protejeaza eficient impotriva virusilor de orice fel: worms, trojan, backdoor, rootkit, keylogger, adware, spyware, etc.
Daca ati folosit AVIRA AntiVir Premium si nu mai aveti licenta valida, puteti instala fara problema Ashampoo Antivirus cu licenta GRATUITA pentru un an de zile, deoarece ofera aceeas protectie.

ashampoo antivirusPentru a obtine licenta GRATUITA vizitati urmatorul link:
https://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/trial_step_1_4019_2.htm


Introduceti o adresa valida de E-mail. Apasati buton-ul Send.
Veti primi un e-mail din partea Ashampoo. Apasati pe link-ul de confirmare inclus.
Introduceti Numele, Prenumele si apasati ok, send in pagina ce se va deschide.
Veti primi un nou e-mail ce contine serial-ul pentru activarea produsului.

Descarcati apoi Ashampoo AntiVirus 1.61 si dupa instalare introduceti codul obtinut anterior. Veti avea licenta GRATUITA pentru un an.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

16 responses to “Ashampoo Antivirus 1.61 – un an licenta GRATUITA”

 1. Devirusare

  E mai bun Avira 10 decat asta.

 2. Bogdan

  ma Radu dar e mai bun decat G-data, McAfee sau Comodo?????????????
  am auzit ca nici Trend Micro Internet Securiry si Bullguard Internet Security rele, asa o fi????????????

 3. adi

  Mie i-mi spune ca licenta Ashampoo Antivirus 1.61 este valabila doar 6 luni

 4. aad75

  Mulţumiri!
  Ashampoo AntiVirus 1.61 pentru Windows 98 / NT / ME / XP / 2000 / Vista.

 5. happyday

  @bogdan

  da stiu ca m-ai spart cu semnele alea de intrebare. mai incetisor, nu te criza asa, ca raspunsul e tot ala 🙂 .

 6. florentin

  Se pare ca e doar pe 32 de biti…

 7. stefan

  Un motiv pentru care sa renunt la Avira 10 free in detrimentul acestui antivirus,imi da cineva? 😀

 8. Salutare....! Anti-Malware....?

  Mie personal personal,(cei de la ashampoo nu mia placut, c-am niciun program decit ceva ” ashampoo utilitar ” mi-sa parut reusit si ceva bunicel ……dar ACE Utiliti Ii da clasa ca utilitar fata de ashampoo utilitar), ca parere personala nu cred ca se merita. Ashampoo Antivirus 1.61 …… pai de ce este nevoie ” Ashampoo Antivirus ” cind avem asa de multe variante de programe de anti-virus si consacrate si cu o vasta experienta in domeniu pai ” AVG fre,AVIRA free ,AVAST free si Microsoft Security Essentials,sunt ceamai buna variata gratis !? ….. asaca nu cred ca aduc ceva nou si eficient in domeniu de protecie anti-virus cei de la Ashampoo, da, dar poate sa fie si pe viata licienta ca nu se merita cind ezista asa demulte variante gratis si mai bune!

 9. Nick

  @Salutare….! Anti-Malware….?
  Tu ce soluţie de securitate foloseşti ? 😀
  Firewall , anti-virus , anti-spyware , anti-malware , în general … 😆
  Că tare-s curios zău… 🙄

 10. Salutare....! Anti-Malware....?

  @: Nick
  pai cam ai dreptate, eu folosec programele individual si nu o suita de securitate…… dar am combinatia mea care nu intra in conflict……dar ori cum nu se spune……
  ( 1). Firewall pro licienta,2). anti-virus ,3). anti-spyware ,4). anti-malware , în general……. dar programele nu lenumesc si oricum nu folosesc gen ” avira ” si ” comodo ” pentru ca numi plac cele doua pprograme) si cred ca acest gen de securitate individuala compusa din cel 4 (patru) programe de securitate te apropii de ceva 100% si de pinde ce facii tu…….si cam atit

 11. Nick

  @Salutare….! Anti-Malware….?
  Măh da’ de ce eşti tu aşa de secretos ?
  Că multă lume de pe blogu’ ăsta spune ce soluţie AV foloseşte (la mine se şi vede , chiar ) ! 🙄

 12. Salutare....! Anti-Malware....?

  @ : mai ! Nick…….!?
  mai eu ca veni vorba de acest blog si de ce care i-si spun parerea ce fel de anti-virus folosesc ….? ca ideie eu sunt fan AVG…… a fost primul anti-virus care lam folosit mai demult si sunt fan ….. parere buna despre AVG Internet Securitty destul si foarte buna, Dar mai fac, schimb de AV. gen !, si cam atit ca anti-virus,nav, kav , nod32 , avast, … (BitDefender am parere buna…. dar nu prea lam folositi pentru ca nisepare ca papa resurse si cam se misca cam gereu…..)pa mine nu ma intereseaza reclama unui produs de,anti-virus, ca este bine vindut si ca arata frumos si da bine ca reclama, gen ” kav ” si ” nav ” ….. si ca are unele optini in plus asa ca umputura …… !, dar, anti-malware……. Malwarebytes’ Anti-Malware este baza ca anti-mware ……dar ca comparatii sa vad ce este ca … si sa vad ce este asa ca ideie si, a-squared Free….. 3). SpywareBlaster…. SUPERAntiSpyware Professional….. dar firewall …….aci este dilema care este mai bun nr.1 si nr.2 sunt cele mai bune….! 1). ZoneAlarm firewall pro si 2). Agnitum Outpost Firewall Pro…. si restu este abureara si nu prea mai conteaza ca firewall. pentru mine lam fo;osit si nu mau convis cu adevarat ca program de firewall….. si mai conteaza ce vrei tu si ce faicii pe internet ca astai problema internet ca lume virtuala ……..

Leave a Reply