Norton Power Eraser – o noua arma impotriva Programelor Rogue

Programele de tip antivirus\antispyware rogue sunt deja la ordinea zilei si nu trece o saptamana fara sa apara cel putin 4-5 variante noi ale acestor programe ce vor sa induca in eroare utilizatorul.
Malwarebytes Anti-Malware este pana acum cea mai buna metoda pentru dezinfectie, dar totusi nu are nici acest program detectie si dezinfectie 100%.

De aceea va prezint un nou software, de la Symantec, Norton Power Eraser.

norton power eraser

Acesta este practic un utilitar portabil, nu necesita instalare si are doua tipuri de scanare: completa sau a unui director ales de utilizator.
In plus are doua niveluri de sensibilitate: Normal sau Aggresive.
Modul al doilea trebuie utilizat cu mare grija si doar cand alte metode pentru devirusare nu au avut succes.
Acest tip de scanare agresiva poate da si unele alarme false.

norton power eraser setari


Pentru a descarca si testa gratuit acest produs, aflat in faza de testare Beta, accesati link-ul de mai jos:
https://security.symantec.com/nbrt/npe.asp?lcid=1033&origin=default

Daca ai reusit sa cureti aceasta infectie, iti recomand sa cumperi versiunea PRO a Malwarebytes Anti-Malware pentru a te proteja si pe viitor de astfel de amenintari, avand in vedere ca nu au fost detectate\eliminate de antivirusul tau actual.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “Norton Power Eraser – o noua arma impotriva Programelor Rogue”

 1. Devirusare

  Pariu ca ii rupe MalwareBytes capu’ ? :))

  1. mac

   … alaturi de SuperAntispyware!

 2. Devirusare

  Nu ii las. Sa ramana pe segmentul lor. Pot sa integreze asta in NIS 😉

 3. Eu
 4. happyday

  dap…discutii de cadre didactice…mai bine nu ma bag ca iar iau un catalog in crestet…astia vorbesc din culegerile alea imposibile 🙂 .

 5. marius

  Cata dreptate ai happyday,am vrut sa ma bag intre ei,dar ma abtin sa vad ce iese…

 6. Nick

  Eu ca mare fan declarat al ambelor produse , după cum se poate vedea şi cu ochiul liber , nu pot decât să mă bucur ! 😀

 7. BEsmart

  Eu cred cu tarie ( ca sa parafrazez un clasic in viata ) ca cei de la Symantec sunt pe deplin indreptatiti sa dezvolte un astfel de utilitar.In fond ,asta fac de mai bine de 27 de ani in domeniul securitatii IT.De ce nu ar face-o? Asistam saptamanal la lansarea a zeci de programe “desucheate” a caror utilitate si eficienta se dovedeste de cele mai multe ori catastrofala.Ar fi total neproductiv ca in atare situatie Symantec sa stea cu mana-n pantaloni ,holbandu-se la cum “ciupercutele” creatoare de solutii se intrec in n’jdemii de “tratamente”.In final ,tot noi, umilii utilizatori avem de castigat de la o companie respectabila in domeniu.
  Fara sa fiu strapuns de vreo flacaruie violeta si cu gandul muuuuult mai departe decat in a naste o polemica, imi exprim deplina satisfactie pentru tot ce se posteaza pe acest blog si in egala masura pe blogul “vecin”.:)Peace !

 8. BEsmart

  Oops! Uitasem sa spun ca ader in mod voluntar la spusele catelushului avid de cunoastere si foarte atent la cum isi protejeaza imaginea.La el e perceptibil acest lucru , eu simteam nevoia s-o spun:)).

 9. Nick

  @BEsmart
  Mulţumesc!
  PS.Interesant avataru’ (este cumva Yoda în tinereţe?)! 😆

 10. bogdan t.

  a propos de malwarebytes, radule, ca tot a inceput discutia de pe pagina asta cu el, de cateva zile cand incerc sa intru pe faravirusi.com, malwarebytes mi-l blocheaza si tre’ sa adaug in ignore list un ip ca sa-mi dea voie sa-l accesez. stii despre ce e vorba? de ce face figura asta mos malwarebytes?

  1. happyday

   cred c-a imbatranit sireacu’ , trebuie sa-si schimbe dioptriile la lentile, ca nu vede decat cuvantul “virusi” din denumirea blogului si de-atata sperietura blocheaza tot ce misca (raul, ramul,…si accesul pe site). 🙂

Leave a Reply