Sunbelt si Malwarebytes au incheiat un Parteneriat

sunbelt si malwarebytes
Sunbelt Software, a anuntat astazi realizarea unui parteneriat strategic cu Malwarebytes.

Impreuna au realizat un portal web ce ofera consumatorilor utilitare gratuite pentru dezinfectia sistemelor care au fost compromise intr-o asemenea masura incar functiile normale si performanta PC-ului sunt grav alterate. Portalul este disponibil la adresa https://vipre.malwarebytes.org.
In plus fata de acest prim pas, cele doua companii lucreaza impreauna la o serie de alte initiative pentru a imparti informatiile despre amenintarile de ultima ora, metode de a minimaliza riscurile si alte eforturi comune.


“Sunbelt este onorat sa fie partenerul Malwarebytes in realizarea acestui portal, la fel ca si viitoarele initiative care vor viza amenintarilor de ultima ora cu care se confrunta utilizatorii”, a declarat said Alex Eckelberry, CEO al Sunbelt Software. “Capacitatile de curatare ale Malwarebytes suplimenteaza perfect utilitarele noastre pentru devirusare si speram ca acest prim pas sa ofere utilizatorilor casnici o unealta puternica pentru a asigura securitatea calculatorului personal.”

Pentru cei care se confrunta cu o infectie, companiile recomanda vizitarea https://vipre.malwarebytes.org pentru remedierea rapida a situatiei. Site-ul va permite rularea Sunbelt’s VIPRE® Rescue alaturi de Malwarebytes’ Anti-Malware. VIPRE Rescue este actualizat zilnic si destinat special pentru curatarea PC-urilor ale caror solutii de securitate deja instalate nu fac fata unei devirusari. Rularea ambelor programe va asigura, cel mai probabil o dezinfectie eficienta.


“Malwarebytes este mandru sa coopereze cu Sunbelt Software, un lider cunoscut in lupta impotriva provocarilor curente cu care se confrunta utilizatorii casnici ale PC-urilor”, afirma Marcin Kleczynski, CEO al Malwarebytes Corporation. “Prima noastra colaborare ofera o metoda eficienta pentru a remedia infectiile malware, si privim spre viitor, cand prin eforturile comune vom proteja si educa utilizatorii asupra celor mai bune metode de a pastra PC-ul curat si protejat de amenintarile curente si viitoare.”

Sursa: Sunbelt

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Sunbelt si Malwarebytes au incheiat un Parteneriat”

 1. Nick

  Pare interesantă perspectiva , cu condiţia să nu ajungă să amestece şi produsele … 😈

 2. Devirusare

  Ti-am zis de ieri ca MalwareBytes pregateste ceva… 😀

 3. Moroi

  Off-topic
  Radule ce să spun, am o stimă mare pentru ce faci tu pe aici şi intru de vreo jumătate de an. Dar de când cu tema 9. ne-ai disperat cu reclamele. Admit şi îţi dau credit pentru munca ta colosală de aici şi e normal să vrei să fii răsplătit, dar să bagi Ad-Sense şi în postare, mi se cam aiurea.

  Nu judec, nu te condamn (ştiu că e foamete mare) doar îţi spun o părere total detaşată.

 4. bcman

  @moroi Adsesne in postare e demult. Eu nu am treaba cu asta. AdBlock Plus 😛

 5. robby95

  Moroi, si care iti e problema? Te deranjeaza cu ceva banner-ul din partea dreapta? Daca nu esti interesat in produsele afisate, PUR SI SIMPLU nu dai click. Ce, la televizor nu este publicitate? Si e si mai naspa, ca iti intrerupe 30 minute din film, numai ca s-o vezi, dar pe acest blog nu-ti intrerupe nimic!

 6. bcman

  @robby
  Iti intrerupe lectura 🙂

Leave a Reply