F-Secure Internet Security 2011 – 6 luni licenta GRATUITA (Testare BETA)

F-Secure a lansat o noua versiune in evolutia produselor sale de securitate: F-Secure Internet Security 2011.
Ceea ce este foarte tentant este oferirea unei licenta GRATUITE timp de 6 luni pentru acest produs.
Programul este in stadiul Beta si este destinat celor care vor sa se implice intr-o astfel de testare avand cunostinta de riscurile ce le pot implica astfel de testari.

Versiunea 2011 (sau F-Secure Technology Preview) aduce imbunatatiri in ceea ce priveste performanta produsului, noi caracteristici pentru firewall si parental control.

F-Secure 2011

Aceasta versiune aduce o functie noua: Online Safety, ce grupeaza doua caracteristici mai vechi: Parental Control si Browsing Protection.

f-secure 2011Ceva interesant, avand in vedere explozia de oferte pentru internet mobil, este o functie noua adresata special utilizatorilor de stick-uri pentru internet-ul si conexiunea de tip UMTS ce o implica.
Astfel, se poate alege daca se va actualiza sau nu produsul in timpul conectarii printr-un asemenea dispozitiv.

f-secure 2011 gratuit

Pentru a testa GRATUIT timp de 6 luni acest produs (licenta pana pe 22 Octombrie 2010) este necesara inregistrarea gratuita pe site-ul:
https://www.f-secure.com/en_EMEA/downloads/beta-programs/home-office/istp/registration.htmlSucces la testare!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “F-Secure Internet Security 2011 – 6 luni licenta GRATUITA (Testare BETA)”

  1. Fryn

    NU mi-a placut F secure 2010. Cel mai ciudat lucru a fost ca nu l-am mai putut dezinstala.Poate acesta versiune va fi altfel.

  2. brit

    Eu il folosesc si sint f. multumit de el.Exista utilitar pentru dezinstalare,la fel ca si pentru alte produse de securitate,majoritatea dezinstalindu-se greu. Am testat mai multe solutii de securitate si practic,calculatorul meu ,booteaza cel mai rapid cu f- secure,iar de cind il am instalat nu am avut nici-o problema.(am scanat in paralel sistemul cu alte produse antivirus). Sper ca varianta 2011 sa fie cel putin la fel de light ,iar firewall-ul sa fie imbunatatit.

Leave a Reply