McAfee ofera Despagubiri dupa Update-ul Problematic

mcafee ofera despagubiriAcum cateva zile, produsele McAfee au oferit utilizatorilor o actualizare ce a dus la o avalansa de probleme.
Dupa ce BitDefender a dat-o in bara cu o asemenea actualizare, utilizatorii McAfee au simtit pe pielea lor ce inseamna “un pic” de neatentie din partea echipei din spatele antivirusului utilizat.


Manifestarile erau: BSODs (Blue Screens of Death), pierderea conexiunii la internet, imposibilitatea utilizarii conexiunilor USB, restartari continue ale PC-ului.

Au fost afectati utilizatorii Windows XP SP3, iar McAfee a afirmat recent ca va despagubi orice client care a platit pentru repararea computer-ului, in urma pagubelor produse de actualizarea antivirusului.

In plus, calculatoarele care au fost lasate intr-un stadiu inoperabil sau afectate in mod sever vor beneficia de licenta extinsa timp de 2 ani, fara nici un alt cost. Totusi, numarul celor care se incadreaza aici este mic, iar McAfee va lua toate masurile care se impun.


Problema a aparut Miercuri, 21.04 a.c., cand o actualizare eronata (un fisier .DAT) a interactionat cu svchost.exe cauzand problemele expuse mai sus. Soft-ul afectat a fost McAfee VirusScan Enterprise.

Sa speram ca asemenea incidente nu se vor mai petrece.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “McAfee ofera Despagubiri dupa Update-ul Problematic”

 1. Devirusare

  Si Bitdefender a oferit compensatii: prelungiri de licenta, etc

 2. Nick

  Oare ăia pe care ia concediat Bossu’ de la BitDefender după update-ul ăla problematic , au fost angajaţi de Bossu’ de la McAfee ? Că parcă ar fi cam acelaşi stil… 🙄

 3. Cata

  Cel putin, spre deosebire de cei de la BitDefender, McAfee se ofera sa-i ajute si sa-i despagubeasca pe cei ce au avut probleme din cauza lor. Nu am vazut nicaieri pe site-ul bitdefender ca ar vrea sa-i ajute pe cei cu probleme cauzate din cauza lor.

 4. Tweets that mention McAfee ofera Despagubiri dupa Update-ul Problematic -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by C R. C R said: McAfee ofera Despagubiri dupa Update-ul Problematic: Acum cateva zile, produsele McAfee au oferit utilizatorilor o… https://bit.ly/bSA9rz […]

 5. Cris

  @Cata: Dacă nu ai văzut tu, nu înseamnă că nu există. BitDefender a publicat câteva articole de suport pe site-ul oficial încă din seara respectivă (articole ce erau actualizate în fiecare oră, în funcție de cum decurgeau lucrurile), patchuri pentru rezolvarea automată a problemelor au fost distribuite prin update automat la câteva ore de la lansarea updateului cu probleme (patchuri care au rezolvat problemele pentru majoritatea sistemelor afectate, fără vreun fel de intervenție din partea utilizatorilor), iar pentru ceilalți s-a oferit suport constant pe toate căile disponibile: forum, chat, email, telefon. În anumite cazuri s-a oferit chiar suport tehnic de tip remote assistance pentru rezolvarea problemelor.

  Plus de asta, toți utilizatorii care au cerut acest lucru, au fost compensați în principiu cu prelungirea gratuită a perioadei de licențiere.

  So… nu mai aruncați cu informații greșite dacă nu știți despre ce e vorba. 😉

  P.S.: Aaaa… că au fost ceva useri care s-au mulțumit cu înjuratul pe diferite forumuri/bloguri mai mult sau mai puțin obscure, și că EI nu au primit suport, e perfect normal. BitDefender nu o să stea acuma să monitorizeze toate forumurile și blogurile din lumea asta. Eu personal am postat ce trebuia postat aici și pe un forum pe care îl mai frecventez, dar pe restul…sănătate și viață lungă. Dacă userii nu contactează direct suportul tehnic, e problema lor. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.