Panda Secuity lanseaza un pachet special cu Panda Internet Security 2010 şi filmul Avatar

Panda Panda Security, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de solutii de securitate, ofera la un pret special noua versiune a produsului Panda Internet Security 2010 impreuna cu un DVD cu filmul lui James Cameron, Avatar.

Revolutionarul lung metraj a reusit sa atraga in cinematografe milioane de spectatori din toate colturile lumii. Astfel, o data cu lansarea Avatar pe DVD, in 21 aprilie 2010, Panda Security a luat decizia de a oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a achizitiona solutia Panda Internet Security 2010 impreuna cu filmul.

Panda Security a creat si o cutie personalizata in care cumparatorii vor regasi atat solutia de securitate, cat si un DVD cu filmul de Oscar. Pachetul promotional va fi disponibil pe piata din Romania incepand din data de 3 mai in principalele lanturi de retail, dar si in magazinele online.

panda internet security + avatar

“Aceasta initiativa face parte din strategia de marketing a companiei de a furniza solutii de securitate IT pentru toti utilizatorii intr-un mod cat mai atractiv”, a declarat Oliviu Talianu, directorul Panda Security Romania. “Fara niciun cost suplimentar, cumparatorii Panda Internet Security 2010 vor primi si un DVD cu Avatar. Am ales aceasta superproductie deoarece tema principala a acesteia este protejarea mediului, lucru pe care Panda Security il sustine”, a mai spus Oliviu Talianu.


Aceasta este prima data cand Panda Security a creat o cutie separata pentru produsele proprii, in vederea promovarii. “Scopul nu este doar diferentierea solutiilor noastre de cele ale competitorilor, ci si aceea de a crea o oferta cu valoare adaugata pentru clientii nostri. Consideram ca in acest sens un produs in serie limitata este cea mai potrivita metoda”, a adaugat oficialul companiei.

Pachetul promotional care cuprinde noua solutie de securitate IT Panda Internet Security 2010 si filmul Avatar va fi distribuit nu doar in Romania, ci si in Spania, Brazilia, Grecia, Portugalia etc.

Superproductia Avatar, in regia lui James Cameron, a fost lansata pe marile ecrane la finele lunii decembrie 2009 si a devenit, in scurt timp, filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pietele internationale.


De la lansarea pe DVD, superproductia Avatar a devenit si cel mai bine vandut film pe DVD sau Blu-ray. Fanii au cumparat 4 milioane de DVD-uri si 2,7 milioane de discuri Blu-ray in numai patru zile de la lansare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Panda Secuity lanseaza un pachet special cu Panda Internet Security 2010 şi filmul Avatar”

 1. Tweets that mention Panda Secuity lanseaza un pachet special cu Panda Internet Security 2010 şi filmul Avatar -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by C R. C R said: Panda Secuity lanseaza un pachet special cu Panda Internet Security 2010 şi filmul Avatar: Panda Security, unul di… https://bit.ly/9B2OKk […]

 2. ocsi

  Merita filmul. Cred ca si produsul de la Panda. Acum depinde si de pret.

 3. ocsi

  Pai in cazul asta e bun pretul.

 4. Mikay

  Eu spun ca merita. Te uiti si la film si ai si un antivirus bun. 2 in 1

 5. steel

  La cat de bogati sunt romanii e un adevarat chilipir.

 6. Th3m

  180 de ron pentru 3 PC-uri 1 an nu este deloc mult . Inseamna 60 de ron de PC pe an. Adica 1 sticla de 2L Cola pe luna :).

  Romanii sunt atat de saraci incat se dau 8-11 ron pe zi pt un pachet de tigari.

Leave a Reply