Castigatorii concursului Panda (6 licente Gratuite)

castigatori pandaToti participantii concursului Panda si FaraVirusi au asteptat aceasta postare cu infrigurare banuiesc. Iata ca am realizat tragerea la sorti a castigatorilor (folosind optiunea “List randomizer” a site-ului Random.org).

Primii 3 extrasi au primit o licenta pentru produsul Panda Internet Security 2010, pe un an de zile, iar urmatorii 3, o licenta timp de un an de zile pentru Panda Antivirus Pro 2010.

Inainte de toate, iata raspunsurile corecte:

1. 99.6% detectie si nici o alarma falsa generata
2. Februarie 2010 (se accepta si anul, fara precizarea lunii)
3. Panda USB Vaccine
4. 3 ani de la lansarea sistemului sau de securitate “cloud-based”, Collective Intelligence (se accepta si raspunsul 1 an, de la lansarea Panda Cloud)Castigatorii unei licente Gratuite timp de un an de zile pentru produsul Panda Internet Security 2010 sunt (pentru confidentialitate am cenzurat domeniul contului de e-mail):

sylvya_4u, adipen2003, snz.alin

Castigatori licenta gratuita Panda

Castigatorii unei licente Gratuite timp de un an de zile pentru produsul Panda Antivirus Pro 2010 sunt (pentru confidentialitate am cenzurat domeniul contului de e-mail):

prof.cristina13,  pascu.cristian, berceanu_s


Veti primi in cel mai scurt timp un e-mail din partea noastra cu detaliile licentei.
Astazi va asteptam la un nou concurs: VIPRE Antivirus si in curand un concurs Kaspersky Pure.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Castigatorii concursului Panda (6 licente Gratuite)”

 1. berci87

  E prima data cand castig la un concurs online.Mersi Radu pentru tot ceea ce faci,voi vizita site-ul in continuare.Astept mailul cu detaliile.

 2. happyday

  adica io nu-s pe lista?
  cre ca a masluit radu cumva rezultatele…e drept ca n-am participat la concurs dar nici chiar asa…nici macar juma de licenta… aaa…stai…pt. mine s-a inventat trialul 😀 …uitasem…

 3. adipen2003

  Multumesc pentru licenta. As fi bucuros sa stiu ca toti cei care participa si/sau castiga folosesc acasa un produs antivirus si tin seama de sfaturile pe care le dati aici. Incredibil de multe cazuri am vazut, in care utilizatorii dau click aiurea pe linkuri primite de la necunoscuti, baga orice stick in unitate fara a avea optiunea autorun inhibata,ruleaza “la gramada” orice doar pentru ca e exe … s.a.m.d (faceam vorbire de utilizatori microsoft). Faceti o treaba excelenta aici….este o picatura dintr-un ocean dar e bine pentru utilizatori ca niste oameni isi sacrifica timpul si resursele sa le acorde ajutor. Ca sfat, cred ca ar trebui publicitate in plus acestui site . AdiP

 4. berci87

  as dori sa stiu daca pot folosi aceasta licenta pentru panda antivirus for netbooks(am castigat panda antivirus pro 2010).mersi!

Leave a Reply