Concurs: Castiga 5 licente VIPRE Antivirus Premium

concurs vipre antivirus premiumSunbelt Romania in colaborare cu FaraVirusi.com organizeaza un concurs cu premii constand in 5 licente timp de un an de zile, pentru produsul VIPRE Antivius Premium.

Iata mai jos ce ofera acest program excelent si in final veti vedea regulamentul participarii la concurs:
Antivirus Antispyware si Personal Firewall

Ce este nou in versiunea Premium?
Am mentinut toate punctele forte ale produsului VIPRE antivirus + antispyware si am adaugat un motor firewall de ultima generatie cu impact redus asupra resurselor sistemului. Suporta toate distributiile de Windows 7, Vista si XP, atat pe 32 cat si pe 64 de biti. Este atat de mic incat nu ii veti simti prezenta. Pentru a asigura de o protectie completa am adaugat module pentru Prevenirea Intruziunilor, filtrarea linkurilor malitioase, precum si multe altele.

VIPRE este certificat Antivirus de catre cele mai importante publicatii si laboratoare de testare din lume
Filmele au premiile Oscar. Masinile au peremiile JD Power. Produsele antivirus au asa-numita certificare ‘VB100’ acordata de catre cel mai important laborator de certificare antivirus: Virus Bulletin. Numai produsele care detecteaza toti virusii testati pot primi certificarea VB100. Programul VIPRE este certificat VB100, oferind o inalta calitate in detectarea si curatarea programelor de tip malware.
VIPRE detine de asemenea si certificarea West Coast Labs Checkmark Anti-Virus Desktop.

Performanta sistemului pusa pe primul loc
“Suntem fanatici atunci cand vine vorba de performante!”
VIPRE Antivirus Premium combina tehnologiile antivirus, antispyware, firewall bidirectional, anti-rootkit precum si alte motoare avansate de securitate intr-un produs mic, stabil si bine integrat. VIPRE “include tot ce ai nevoie si nimic din ce nu iti trebuie”. Nu ingreuneaza calculatorul prin adaugarea mai multor utilitare nefolositoare. Inca de la inceperea proiectului VIPRE ne-am concetrat atentia pe functionalitate pentru a putea oferi cea mai buna experienta cu utilizatorul.

vipre antivirus premium

VIPRE Premium continte modul firewall bidirectional
VIPRE Antivirus Premium contine modul firewall ce filtreaza comunicatiile in ambele directii, atat la intrare cat si la iesire. In plus ofera o protectie avansata impotriva intruziunilor.

Tehnologii de filtrare Web:
VIPRE Antivirus Premium analizeaza tot traficul efectuat pe Internet si ofera facilitati superioare de protectie prin:
·  Ad blocking – Blocarea reclamelor ce pot fi de multe ori malitioase
·  Bad URL blocking – Blocarea site-urilor malitioase
·  Anti-phishing – Blocarea accesului la siteurile cunoscute de phishing
·  Boot time firewall – Pentru a preveni executarea aplicatiilor malware, aceasta facilitate limiteaza accesul calculatorului doar la anumite resurse in timpul incarcarii sistemului e operare.

vipre antivirus premium concurs

Protectie proactiva necrutatoare impotriva virusilor nou aparuti
Tehnologia avansata de securitate inclusa in VIPRE este renumita pentru capacitatea de a detecta si neutraliza amenintarile informatice nou aparute sau necunoscute.

 • Tehnologia MX-Virtualization™ analizeaza malware-ul in timp real, intr-un mediu securizat ce emuleaza sistemul Windows. MX-V pacaleste programele malware lasand impresia ca acestea detin controlul asupra computerului. MX-V permite programului VIPRE sa observe comportamentul fisierelor malware si sa le blocheze inainte ca acestea sa afecteze calculatorul. Tehnologia MX-V reperezinta cea mai sigura metoda de protectie impotriva atacurilor nou aparute, cunoscute sub numele de atacuri de tip ‘zero-day’.
 • Tehnologiile de detectie euristica VIPRE’s Genscan™ si Cobra™ utilizeaza intr-un mod foarte eficient analiza dinamica comportamentala pentru a determina daca un anumit program este malware.
 • Modulul Active Protection™ ofera monitorizare si protectie in timp real impotriva amenintarilor necunoscute sau nou aparute. Active Protection ruleaza la nivel de Windows kernel, oprind programele malware inainte ca acestea sa aiba ocazia de a fi executate in sistem.

Protectie completa impotriva amenintarilor provenite prin intermediul mesajelor E-mail
VIPRE include o protectie complexa impotriva virusilor transmisi prin intermediul mesajelor e-mail, oferind suport direct pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail. De asemenea ofera suport pentru orice program e-mail ce utilizeaza protocoalele POP3 si SMTP.

Avantajele VIPRE Antivirus Premium
·  Protectie antimalware performanta cu impact minim asupra resurselor sistemului
·  Modul firewall bidirectional cu facilitati de prevenire a intruziunilor si filtrare web
·  Scanarea mesajelor e-mail
·  Modul rezident ce scaneaza 24/7 toate fisierele calculatorului
·  Tehnologii avansate anti-rootkit
·  Antivirus compatibil cu Windows 7, Vista si XP
·  NOU: Tehnologia VIPRE SteadyStream™ ofera actualizari la intervale de o ora, pentru a reduce timpul de download al acestora.
·  VIPRE ofera trei utilitare suplimentare destinate utilizatorilor avansati: un utilitar de stergere a istoricului, un utilitar de stergere securizata a fisierelor si un utilitar de explorare avansata a calculatorului.

NOTE Importante:
·  Inainte de a instala VIPRE Antivirus Premium trebuie sa dezinstalati orice alt produs antivirus si/sau firewall.
·  VIPRE Premium va dezactiva automat Windows Firewall la instalare.

Descarca o versiune de evaluare a produsului:
https://go.sunbeltsoftware.com/?linkid=405

Cum se va desfasura concursul ?
Toti cei care doresc sa participe vor trebui sa afiseze in perioada 9.05.2010 (ora 13.00) – 11.05.2010 (ora 13.00) unul din statusurile de mai jos, pe Yahoo! messenger:

FaraVirusi.com – primul blog de securitate IT care te premiaza
VIPRE Antivirus Premium – Antivirus + Firewall GRATUIT!
FaraVirusi.com si Sunbelt te premiaza cu 5 licente antivirus
Click-ul tau poate fi castigator
Statusul tau poate fi castigator. Afla cum!
Ai curaj sa dai click aici?

Fiecare status va avea link spre aceasta postare, si anume: https://www.faravirusi.com/2010/05/09/concurs-castiga-5-licente-vipre-antivirus-premium/.
Cei care doresc sa participe vor da Add pe messenger, ID-ului: concurs_faravirusi.
Pe parcursul celor 3 zile, voi alege cate un castigator care are afisat unul din statusuri. Castigatorul va fi ales dupa regula: 1, 16, 31, 46, 61. Astfel, voi alege ID-ul online, cu numarul de ordine amintit anterior.
Daca nu sunt atatea ID-uri online cat este cifra pe care o voi alege, voi continua numaratoarea lor de la inceput pana se va atinge numarul ales.

Regulament Concurs:
1. Fiecare participant va afisa in mod obligatoriu unul din statusurile de mai sus cu link spre aceasta postare, adaugand in acelasi timp ID-ul: concurs_faravirusi, in lista sa de messenger.
2. Concursul va avea loc in perioada  9.05.2010 (ora 13.00) – 11.05.2010 (ora 24.00).
3. Cei care vor utiliza mai multe ID-uri (acelasi IP ) vor fi descalificati automat.
4. Se vor lua in considerare doar ID-urile create pana pe data de 08.05.2010 (inclusiv).
5. Premiile se vor acorda conform regulii amintite mai sus si numai celor care respecta toate punctele acestui regulament.
6. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului adjudecat.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

37 responses to “Concurs: Castiga 5 licente VIPRE Antivirus Premium”

 1. Tweets that mention Concurs: Castiga 5 licente VIPRE Antivirus Premium -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by C R. C R said: Concurs: Castiga 5 licente VIPRE Antivirus Premium: VIPRE Antivirus Premium Sunbelt Romania in colaborare cu FaraV… https://bit.ly/9hdb1E […]

 2. robert95g

  Particip si eu, am pus deja statusul ! V-am dat si add, mai tre accept !

 3. eugen

  “Fiecare participant va raspunde corect, in mod obligatoriu la cel putin 3 din primele 4 intrebari.”
  Care intrebari?

 4. bcman

  @Radu: Te-ai obisnuit prea mult cu intrebarile 🙂
  Sper sa castig, ca la cel cu Panda n-am avut noroc 🙁

 5. Paul

  Gasiti aici un tutorial pas cu pas, cu poze, despre instalarea si configurarea programului VIPRE Antivirus Premium: https://queen-soft.blogspot.com/2010/05/vipre-antivirus-tutorial-si-concurs.html

 6. happyday

  pot sa intru de pe mai multe ip-uri cu nickname-uri diferite? ca am destule la dispozitie si ma intereseaza foarte tare softul asta :)) . nu de alta, dar daca pierd concursul nu-mi pot completa colectia de la sunbelt 😀 . despre firewall am inteles ca e ultrastresant (comodo e mic sugar fata de asta) si vreau si restul softurilor cumsecade de la omuletii astia 😀 .

  ps: n-am facut chestia asta (cu logatul) nici cand eram banat, din motive de fair-play, dar imi pare interesant sa te provoc putin 🙂 . apropo, vaz ca elena – dragostea mea- posteaza la greu…niste chestii utile. e posibil sa fie alegerea optima 🙂 . bravo elena si ne mai vedem pe-aici ! cat mai apuc 😆 !

 7. happyday

  ups…erai pe felie 😀

  despre verificat, nu trebuie sa te ostenesti prea tare : nu voi renunta niciodata la fair-play din motive de respect pentru ceea ce faci aici 🙂 . prefer sa ma inec putin cu galusca proprie decat sa apelez la artificii inutile si reprobabile.

  sunt ferm convins ca nu ai ales-o pe elena din pura intamplare. acum, dupa ce i-am citit postarile “la rece” imi pare ca a fost alegerea optima !

  ps: pretinu edward ce mai face 😀 ? ca nu-l mai vaz pe-aicea si longshanks a fost favoritul meu intotdeauna 😀 .

 8. robert95g

  Multumesc pt urarea de bun venit… E foarte reusita ideea pe cre o faceti cu faravirusi.com, tineti-o tot asa !
  Sper sa castig….m-am saturat de programe free de proasta calitate (unele)

  1. Nick

   g-ul vine de la gravitaţie ? 🙄

 9. mac

  Ahhh, l-am scapat! Trebuia sa fac modificarile la status, pina ieri, asa-i? Offf, tocmai acum cind am ramas somer si nu-mi mai permit o licenta de antivirus serios! Succes celorlalti participanti!

 10. marianreall

  am dat si eu add la ID asta
  nu sunt eu ala cu noroc , dar sper sa castig ca am nevoie de un antivirus bun
  nu mai vreau versiuni free

 11. The Docktor

  Felicitari pentru blog Radule! Este mai bun acest produs decat combinatia Avast free + Comodo Firewall?

 12. bcman

  Mersi mult Radu. Imi trebuia un AV cu licenta dupa ce expira cea de la Avira.

 13. The Docktor

  Mie mi se pare ca acest program este un antivirus sau security suite de tip rogue (fals) 😕

 14. happyday

  @radu

  am o curiozitate. cum se face calculul la minunatia de sondaj (cu atacurile) de s-a ajuns in situatia ca ultima optiune sa atinga un procent de -80% cu 2 voturi din 72 ??? n-oi fi io prea tare-n matematici dar imi pare nitel ciudat 😀 .

 15. robert95g

  azi se termina, sper sa fiu printe castigatori….imi doresc acest antivirus !
  La 24:00 se termina deci…mai e putin !

 16. marianreall

  abea astept sa vina ora 24 sa vad daca iau ultima licenta
  sper sa am noroc 😀

 17. marianreall

  ce greu trece timpul …………………….. au trebut abea 20 secunde

 18. marianreall

  s-a termint concursul
  acum asteptam sa dea radu ultimul castigator

 19. REGISTRUFIRME.RO

  NU MA PRICEP ASA CA BAFTA VOUA”)

 20. robert95g

  doamne sa fiu eu, doamne sa fiu eu……TE IMPLOR !

 21. Castigatorii concursului VIPRE Antivirus Premium (5 licente GRATUITE)

  […] mai terminat un concurs organizat special pentru voi, cititorii FaraVirusi.com Dupa cum va spuneam, in colaborare cu Sunbelt Romania am oferit 5 licente Gratuite timp de un an de zile pentru produsul VIPRE Antivirus […]

 22. Linkurile zilei - 13-05-2010 | Blogatu

  […] Concurs: Castiga 5 licente VIPRE Antivirus Premium […]

Leave a Reply