Este XP Antivirus 2009 compatibil cu Windows Vista?

“Este XP Antivirus 2009 compatibil cu Windows Vista?”, a intrebat un utilizator multumit de acest “Antivirus”, pe Yahoo! Answers.

S-a lamurit destul de repede. 🙂


Pentru a dovedi ca nu este fals, linkul spre postul initial : Is XP antivirus 2009 compatible with Vista?

Ma intreb, oare nu i-a dat de banuit faptul ca pe google nu erau decat instructiuni pentru dezinstalare?

Desi raspunsul pare amuzant, nu trebuie luat ca atare, acesti utilizatori au fost pacaliti, li s-au luat banii pe ceva nociv si cred ca nu este tocmai placut sa te confrunti cu o astfel de situatie si sa iti dai seama ca este prea tarziu sa ii mai recuperezi.


Experta in devirusare si securitate IT, urmeaza cursurile BleepingComputer.com, unde este Malware Study Hall Senior.

11 responses to “Este XP Antivirus 2009 compatibil cu Windows Vista?”

 1. Nick

  😆
  De ce oare ne mai mirăm de proliferarea exponenţială ale programelor de tip Rogue? 🙄
  PS.Interesant cumva , numele fetei… 😉

 2. The Docktor

  @Radu, Elena: Producatorii acestor produse nu sunt amendati? Sau nu sunt prinsi? Ce se intampla cu ei?

 3. Catalin

  Ce tare e :))

  @The Docktor nu deoarece tu cumperi si scrie in EULA despre tot ce face si cum nimeni nu citeste …

 4. Tweets that mention Este XP Antivirus 2009 compatibil cu Windows Vista? -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Pahon Bogdan-Andrei, C R. C R said: Este XP Antivirus 2009 compatibil cu Windows Vista?: “Este XP Antivirus 2009 compatibil cu Windows Vista?”, a intr… https://bit.ly/drwFCW […]

 5. Gigi

  E perfect compatibil! :):)

 6. 46Paul46

  Ce prost poti sa fi sa dai banii pe un antivirus fals……..cred k acea persoana abia stie ce e ala un antivirus…….da nu cred k stie nici macar aia……:))

 7. Alex20

  Eu cred ca nici nu si-a data seama ce a vrut sa zica ala prin raspunsul sau.
  Cred ca fata aia este de pe undeva de la tara si ea este mandra ca stie sa aprinda si sa stinga un calc.Dar ma intreb daca habar nu are despre calculatoare cum de a stiut sa intre pe Yahoo! Answers si sa intrebe.
  Ca si cum vezi o femeia care nu stie sa scoata o masina din parcare si te intrebi cum a putut sa o bage acolo in primul rand.Nu vreau sa fiu rauracios dar chestiile astea ma amuza f mult.

 8. claudyu

  Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe. (Einstein) Cata dreptate are!!!

 9. Moroi

  Face parte din ciclul “press any key”. Când a apărut win 95. Mulţi utilizatori (ATENŢIE! englezi şi americani) i-au dat telefon lu’ Bill Porţi şi au făcut sesizări că nu găsesc tasta “any key” pe tastatura lor.

  Domnişoara face parte din filmul ăla.

  P.S. Nu ştiu dacă ai scris despre asta, dar azi mi-a ajuns un mail ortografiat şi caligrafiat în cea mai pură limbă română de pe saitul “totulgratis.com”. Saitul suna bine şi nişte promoţii interesante şi chiar un cunoscător ca mine a click-uit. Este o chestie ca cea cumpărată de domnişoara, bonus eu o aveam gratis :). O ameninţare de tip Rogue, dar de data asta din România. Poate ar trebui să avertizezi lumea. Soluţiile mele de securitate (recte MalwareBytes + Avira Free) au blocat instalarea la mizeria aia… dar alţii nu ştiu.

 10. mac

  :)) Of, of! Si daca ai stii citi dinastia am intilnit si eu!!

Leave a Reply