Paragon Drive Copy 9.5 Personal Edition – licenta GRATUITA

paragon drive copy 9.5 gratuitCreati-va propria clona a computerului, inclusiv a sistemului de operare, a hard-disk-urilor si a tuturor setarilor, aplicatiilor si fisierelor. Salvati totul pe un stick USB si sa-l folositi pe un alt computer, ca si cum ati lucra de pe propriul dvs. computer.

Folositi Drive Copy Personal pentru a migra usor pe un nou hard disk sau chiar pe un hardware diferit fara reinstalare, creati imagini de backup ale hard disk-ului, efectuati operatii de partitionare si multe altele.

Cum sa faceti sistemul mobil cu Drive Copy 9.5:

1. Creati o clona virtuala a computerului dvs. Inclusiv a sistemului de operare, a hard-disk-urilor si a setarilor, a tuturor aplicatiilor si fisierelor.
2. Puteti alege formatul mediului virtual. Alegeti formatul preferat – VMWARE sau MS Virtual PC. Utilizatorii noi pot descarca un player virtual gratuit din pagina oficiala a furnizorului preferat.
3. Salvati o clona virtuala a computerului dvs. pe un USB. Salvati un player virtual pe acelasi USB si utilizati astfel computerul dvs. oriunde.
4. Computerul dvs. este acum ca un portofel! Introduceti stick-ul USB în alt computer, instalati un player virtual si utilizati computerul dvs. oricand aveti nevoie.


Trasaturi cheie si noi caracteristici:

 • Suport (32/64 de biti) pentru Windows 7. Realizeaza orice operatie pe Windows 7.
 • Interfata refacuta. Interfata îmbunatatita pe doua nivele (Usor/Avansat) pentru a satisface nevoile fiecarui utilizator.
 • Suport pentru majoritatea masinilor virtuale. MS Virtual PC, VMware Workstation, VMware Fusion.
 • Optiuni variate de migrare. Migrati pe alt hard disk, pe un alt hardware, pe o masina virtuala, migrati hard disk-ul Apple.
 • Copie P2V. Migrati Win2K si un sistem fizic într-un mediu virtual.
 • Sistem de operare cu ajustare P2P. Faceti sistemul de operare sa porneasca dupa o migrare nereusita cu uneltele realizate de terte parti.
 • Smart Driver Injector. Procesul de adaugare a hard disk-urilor noi va deveni mai usor si mai lin.
 • Dispozitiv simplu de backup si recuperare date. Transformati procesul de adaugare a noilor hard disk-uri într-unul lin ti usor. Creati imagini compresate ale gard disk-ului sau ale unei partitii.

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul:
https://ro.giveawayoftheday.com/drive-copy-9-5-personal-edition-english-version/


Oferta valida doar astazi, 25.05.2010

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Paragon Drive Copy 9.5 Personal Edition – licenta GRATUITA”

 1. Tweets that mention Paragon Drive Copy 9.5 Personal Edition – licenta GRATUITA -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Adrian Farcas and Dragos, Radu. Radu said: Paragon Drive Copy 9.5 Personal Edition – licenta GRATUITA: Creati-va propria clona a computerului, inclusiv a sis… https://bit.ly/cBrzmo […]

Leave a Reply