1-abc.net Backup 2.0 – licenta GRATUITA

Una dintre multele probleme cu care se confrunta utilizatorii de Windows este pierderea datelor. Chiar daca decizi sa faci backup-uri, din motive de securitate, in ziua cand PC-ul a refuzat sa mai functioneze, iti dai seama ca nu ai facut suficiente.

Pe de alta parte: pentru a face backup al fisierelor este nevoie de timp. Si pare un timp pierdut, pentru ca in cele din urma nu prea ai nevoie de acest backup, nu ? Riscul pierderii unor date nu pare atat de mare si majoritatea nu isi salveaza documentele personale, pozele, muzica, filmele, etc.

1-abc.net backup 2.0 licenta gratuita

1-abc.net va poate face viata mai usoara: 1-abc.net Backup este un program usor de utilizat care include caracteristicile necesare pentru a face aceasta treaba pentru tine intr-o maniera rapida si inteligenta. Nu este nevoie sa ai produse costisitoare si sofisticate pentru a face un backup.


1-abc.net Backup iti permite sa adaugi oricate fisiere si foldere doresti pentru backup. Poti programa soft-ul sa faca un backup automat la anumite ore si zile. Exista doua tipuri de backup disponibile: backup complet sau backup incremental, care este mai rapid.

Acest program costa in mod obisnuit 24.99$, dar poate fi obtinut acum cu licenta GRATUITA.
Completati formularul urmator cu datele cerute si o veti primi prin e-mail.
https://1-abc.net/0021/ed/fup_uk/m1.htm


Descarcati programul de la adresa de mai jos si folositi cheia obtinuta anterior pentru inregistrare:
https://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/1-abc-net-Backup.shtml

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “1-abc.net Backup 2.0 – licenta GRATUITA”

  1. Tweets that mention 1-abc.net Backup 2.0 – licenta GRATUITA -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by Dragos, Radu. Radu said: 1-abc.net Backup 2.0 – licenta GRATUITA: Una dintre multele probleme cu care se confrunta utilizatorii de Windows … https://bit.ly/dyxQiT […]

Leave a Reply