ESET Mobile Security pentru Windows Mobile – licenta GRATUITA (Testare Beta)

ESET, producatorul NOD32 Antivirus a lansat versiunea de testare (Beta) a programului ESET Mobile Antivirus pentru telefoanele mobile ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile.

eset mobile antivirus

Aceasta este o versiune initiala, fiind destinata doar testarii, insa ofera licenta Gratuita pe toata aceasta perioada.
Ofera scanare la cerere si protectie in timp-real a fisierelor de pe mobil si motorul euristic folosit de NOD32 antivirus.

ESET Mobile Security face mai mult decat simpla blocare a malware-ului pentru smartphone. Revolutioneaza securitatea mobila introducand caracteristici ca verificarea cartelei SIM si stergerea datelor de la distanta pentru a preveni utilizarea neautorizata a telefonului si stergerea datelor confidentiale de pe telefon printr-o comanda data printr-un simplu SMS.


Componenta firewall permite selectarea unor profiluri predefinite de securitate sau setarea unor reguli particularizate pentru a gestiona comunicatiile de sosire si de plecare.
Exista si un filtr antispam pentru MMS si SMS, ce utilizeaza o baza de date bazate pe whitelist si blacklist, permitand si blocarea mesajelor de la anumite numere de telefon.

Pentru a-l testa accesati pagina de mai jos si alegeti versiunea corespunzatoare:
https://beta.eset.com/mobile


Pentru a obtine username-ul si parola valide timp de o luna (si probabil cu posibilitatea de prelungire pe toate perioada testarii Beta) accesati link-ul:
https://www.eset.eu/trial-ms/?dis=03FA4034

La celasi link gasiti si versiunea de testare pentru Symbian, despre care v-am spus mai demult.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply