Outpost 7 Final – Informatii + Screenshot-uri

Desi initial produsul a fost lansat pe 25 mai, din lipsa de timp si din cauza unor probleme personale voi posta abia acum.

Dupa ce a fost lansat RC-ul Agnitum Outpost 7, a sosit vremea sa apara si  versiunea finala. Outpost soseste cu cateva imbunatatiri majore care il fac mult mai stabil in fata atacurilor si ii mentin locul printre cele mai bune produse de tip firewall.Unul dintre cele mai importante servicii este suportul pentru Windows 7 , lucru urmarit de toate companiile Antivirus/Software.

Changelog


Nou! Interfata grafica a suferit mari schimbari imitand-o pe cea Windows 7,  notificarile fiind mult mai usor de observat.

Celebrul si eficientul program antimalware si firewall va fi actualizat si urmatoarele noi functii si optiuni vor fi adaugate:

Nou! Outpost Protected Objects

Modulul Outpost Protected Objects permite protejarea unor obiecte stocate local in PC, impotriva coruperii datelor sau accesului de catre virusi. Prin doar cateva click-uri se pot selecta un folder sau un fisier utilizand meniul avansat Outpost. Apoi se va putea atribui o parola.

Nou! Protectia Aplicatiilor si a Sistemului

Utilizatorii Outpost 2010 vor beneficia de protectie impotriva furtului de date personale cum ar fi: detaliile de logare pastrate in cache, parole, ID-uri, etc.
Programele care le stocheaza: messenger, browser, etc nu vor putea fi accesate in mod neautorizat de alte aplicatii colaterale.
Astfel, doar Internet Explorer va putea sa-si acceseze propriile cookie-uri, doar yahoo! messenger propriile arhive, etc.

Imbunatatit! Motorul Anti-Malware

Motorul anti-malware a fost imbunatatit cu noi tehnici de detectie si indepartare a virusilor:

• Alaturi de protectia standard antivirus, optiunea de a curata automat obiectele infectate detectate de scanner-ul in timp real, este setata ca actiune implicita
• Adaugarea unui motor euristic, ce poate fi setat diferentiat pe nivele de sensibilitate
• Carantina a fost imbunatatita prin actiuni mult mai rapide ce pot fi realizate cu obiectele stocate acolo: restaurare sau stergere definitiva


Nou! Monitorizarea activitatii registry si a fisierelor

Un asistent valoros pentru utilizatorii avansati va afisa permanent ce se intampla la nivelul registry sau al fisierelor. Se poate inregistra activitatea aceasta sau opri oricare actiune ce este realizata la unul din nivele.

Imbunatatit! Capacitatile anti-leak au fost actualizate

Outpost 2010 are tehnici avansate anti-leak ce au fost acum imbunatatite pentru a face fata noilor amenintari utilizate de virusii tot mai sofisticati.

Imbunatatit! Performanta a fost optimizata

Outpost 2010 ofera o performanta sporita si consuma mai putine resurse de sistem gratie urmatoarelor modificari aduse:

• Nou! Filtrare toleranta p2p, cum ar fi stream-urile video sau audio
• Imbunatatit! Actualizare anti-malware mai eficienta datorita noilor servere locale si scaderii dimensiunilor update-ului
• Imbunatatit! Interoperabilitate crescuta cu aplicatiile si site-urile ce folosesc caractere specifice zonelor Orientului Mijlociu si Indepartat


Nou! Compatibilitate extinsa

Outpost 2010 este compatibil 100% cu Windows Vista SP1 si SP2, XP SP3, Server 2008, si Windows 7, ca de altfel toate celelalte sisteme de operare de la Windows 2000 incoace, atat 32 cat si 64 bit.

Link-ul pentru download Outpost Internet Security 7 Final:

Outpost 7 Internet Security

Experta in devirusare si securitate IT, urmeaza cursurile BleepingComputer.com, unde este Malware Study Hall Senior.

6 responses to “Outpost 7 Final – Informatii + Screenshot-uri”

 1. Sorin

  Daca tot nu pot instala COMODO apoi sa-l incerc pe asta.

  Merci.

 2. JoeBlack40

  E greoi…l-am incercat deja cu Avira Premium,Avast,KAV si NAV…se simte efectiv cat de mult incetineste laptopul,OS Win 7 x86,4GB RAM,2.00Gz CPU…varianta anterioara,6,nici nu se simtea.
  Si totusi,un AV cu care totusi se pare ca OP se intelege mai bine si nu imi incetineste chiar atat de mult sistemul,e NOD32…dar nu-l agreez,asa ca…am renuntat elegant.

  1. Sorin

   Eu folosesc Avira Premium si merge ca uns cu el, si am un PC foarte vechi ( Amd 2400 + 1 GB Ram Win xp3 ), sa nu ai tu vreun virus, trojan, etc.

 3. Catalinnnn

  Versiunea gratuita oare cand o sa se imbunatateasca ? A ramas la fel de mult timp.

 4. vali

  Au eliminat problema de incompatibilitate cu ESET ?

 5. marius

  in versiunea outpost security suite free 7.0 in testul meu cu clt rezultatul a fost 320-340
  eu zic ca destul de bine si sta langa un avira 10 freesi se misca bine pe un xp sp3
  doar ca uni nu realizeaza ca un pc sa mearga ok trebuie sa foloseasca un soft optimizare pc (advanced systemcare free) sa mai scoata din programele din startupde care nu au nevoie
  la mine se misca bine deci……….

Leave a Reply