Vrei Comodo Internet Security Complete ? Acum il poti avea GRATUIT

comodo internet security pro gratuitComodo Internet Security Complete costa in mod normal 69.99$/an si ofera in plus fata de versiunea gratuita cateva facilitati interesante si utile:

 • TrustConnect™ – Criptarea datelor transmise prin retelele WiFi
 • Suport Tehnic 24H din 24, 7 zile din 7 prin live chat si asistenta remote
 • Garantia Calitatii – Daca PC-ul este infectat in timp ce ruleaza CIS Pro si nu poate fi devirusat si adus la starea initiala, Comodo va plati costurile integrale ale unei reparatii si alte daune ce survin de aici (in limita a 500$)
 • Online Backup
 • Protectia datelor private contra furtului si despagubiri de pana la 15.000$
Daca nu va permiteti sa achizitionati o astfel de licenta, dar doriti sa aveti totusi o protectie superioara si o persoana care sa va acorde suport tehnic 24/7, atunci Melih Abdulhayoglu, CEO al Comodo, va poate da o licenta Gratuita timp de un an de zile.

De asemenea, se vor acorda astfel de licente pentru organizatiile de caritate, scoli si licee sau alte institutii de invatamant si orice alta companie\organizatie ce desfasoara activitati in folosul comunitatii.


Conform anuntului oficial, pentru a obtine licenta trimiteti un PM lui Melih (pe forum) si comunicati-i datele si motivele intemeiate pentru care doriti aceasta licenta.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Vrei Comodo Internet Security Complete ? Acum il poti avea GRATUIT”

 1. Tweets that mention Vrei Comodo Internet Security Pro ? Acum il poti avea GRATUIT -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos, Radu. Radu said: Vrei Comodo Internet Security Pro ? Acum il poti avea GRATUIT: Comodo Internet Security Pro costa in mod normal 49… https://bit.ly/bFB6st […]

 2. Ganduri adunate » Blog Archive » antivirus gratis

  […] Security Pro, licentiere gratuita 1 an. Nu e o gluma, vezi postarea de pe forumul oficial si promo-ul in limba romana. affiliate […]

 3. florentin

  Multumiri pentru pont ! Tocmai am primit serialul!

 4. florentin

  Radu, s-a rezolvat ! A ajuns mailul cu cele 6 seriale Bit Defender? Si mai primesc revista castigata?:-) Multumesc!

 5. florentin

  Pardon! Am vrut sa iti trimit 6 licente BIS 6 luni pentru a le da altora cadou, cum am facut si cu un site concurent, dar nu am mai trimis. Te intereseaza?

Leave a Reply