Kaspersky 2011 Final a fost Lansat – Download + Changelog

Va anuntam mai demult despre inceputul testarii Beta pentru produsele Kaspersky 2011. Iata ca a venit momentul lansarii versiunii finale.

kaspersky 2011 download

Iata mai jos changelog-ul oficial pentru Kaspersky Internet Security 2011:

 • Tehnologia Sandbox (Safe Run for Applications) , care pune la dispozitie un mediu virtual pentru aplicatiile suspicioase neafectand sistemul, a fost imbunatatita;  aceasta include noua optiune de a rula aplicatiile suspecte direct pe un desktop virtual izolandu-le de sistemul propriu-zis.  S-a implementat de asemenea functia Safe Run for Websites care protejeaza datele introduse in cadrul anumitor website-uri pentru ca utilizatorul sa aiba control asupra acestora.
 • Web Anti-Virusul a primit cateva tinte noi:
  1. Functia Online Banking identifica site-urile pentru banking si permite utilizatorului sa activeze optiunea Safe Run for Websites pentru a-si proteja datele
  2. Safe Surf  se bazeaza pe tehnologia Kaspersky URL Advisor careia i s-a alaturat un  modul nou de blocare a site-urilor considerate malitioase de catre Kaspersky Lab. Odata accesat un astfel de site este blocat iar daca un altul este necunoscut se recomanda activarea optiunii Safe Run for Websites.
  3. Geo Filter permite blocarea/accesul la domenii regionale in functie de nivelul infectiilor
 • O alta functie numita Wisdom of the Crowd a fost adaugata  si consta in accesul la informatii privind procentul de utilizare al anumitor aplicatii si datele cerute de acestea, adaugate de participantii la serviciul Kaspersky Security Network.
 • Cei care folosesc Windows Vista si Windows 7 dispun de Kaspersky Gadget care afiseaza nivelul de protectie al PC-ului si permite scanarea fisierelor printr-un singur click.
 • O noua componenta , System Watcher, a fost adaugata. Prin intermediul ei se scaneaza fisiere, registrii, sistemul activitatea network a acestuia in timp ce se colecteaza informatii cu privire la evenimentele detectate de celelalte componente. Daca o activitate suspicioasa a fost gasita de functia Proactive Defense sau File Anti-Virus (sau in timpul unei scanari) System Watcher anuleaza orice actiune efectuata de programul malitios gasit.
  Ii sunt adaugate modele de activitati suspicioase (BBS) care ii usureaza capacitatea de a detecta programele malitioase avand comportamentul respectiv. Odata gasit, acesta este blocat si o notificare va fi afisata pe desktop astfel incat utilizatorul sa fie la curent cu aplicatia detectata.
 • S-a implementat abilitatea de a efectua actualizari, a scana complet sistemul pentru rootkit-uri, infectii in timp ce PC-ul este pornit dar inactiv.
 • Pentru a imbunatati  nivelul de siguranta al aplicatiilor, noul Kaspersky este prevazut cu functia de interceptare a cererilor DNS
 • In completarea scanarii traficului HTTP vine scanarea traficului FTP de catre modului Web Anti-Virus
 • Odata cu aparitia noilor clienti e-mail , optiunea Mail Dispatcher dispare din suita Kaspersky
 • Tehnologia HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) proiectata pentru a controla activitatea aplicatiilor , a fost imbunatatita permitand aplicarea unui anumit set de restrictii/prioritati si reguli in mod individual programelor, blocand executia celor necunoscute pana cand KIS este pornit. De asemenea privilegiile programelor au fost extinse, pentru a defini nivelul de siguranta se foloseste un algoritm mai precis si eficient .
 • Componenta Control Parental a fost prefectionata si consolidata astfel incat se detine controlul asupra mesajelor via retele de socializare (Facebook/Myspace), se blocheaza mesajele de la contacte nedorite, transferul de date personale , timpul de acces la Internet este limitat in functie de preferintele fiecaruia.
 • Functia Anti-Spam a fost adusa la un alt nivel: baza de date ocupa un spatiu mult mai redus, procesarea imaginlor  a devenit mai rapida.
 • Metodele de dezinfectie au fost de asemenea imbunatatite, noul utilitar AVPTool poate fi descarcat. Scaneaza dupa erorile aparute la instalarea aplicatiei. Multumita unei abilitati de procesare a erorilor mai avansata cand sistemul este/a fost infectat, operatiunea de roll-back este special proiectata pentru acest timp de mediu.
 • Serviciul Rescue Disk a fost imbunatatit: o imagine de tip ISO poate fi pusa pe un CD sau un mediu USB. Cand este folosit Rescue Disk-ul, sunt scanate  fisierele de startup impreuna cu boot sectors si fisierele sistemului.
 • Scopul serviciului Kaspersky Security Network  a fost extins: protectia Kaspersky Security Network a fost imbunatatita si a fost adaugat un mod special proiectat pentru serverele proxy.
 • Optiunea Urgent Detection System a fost consolidata astfel incat viteza cu care sunt adaugate definitii noi a cresut.
 • Kaspersky 2011 beneficiaza de o tehnologie avansata pentru scanarea anti-rootkit.  Noul modul care poate fi actualizat ajuta la detectarea unui numar mai mare de rootkit-uri; definitiile sunt introduse in baza de date a acestuia rapid necesitand un timp de raspuns redus.
 • Modului Anti-Phising foloseste analiza imaginilor, paginilor si link-urilor HTML, impreuna cu analiza lingvistica a continutului.
 • Actualizarea si descarcarea automata a versiunilor noi au fost implementate impreuna cu noticarile legate de acestea.

Schinbari in interfata grafica:

 • Interfata a fost proiectata special pentru utilizatorii incepatori
 • Notificarile au fost reproiectate pentru a capata o aparenta informativa si intuitiva
 • Meniul care permite accesul la setarile functiilor principale a devenit mai convenabil si bine structurat
 • Incepand cu varianta 2011 capacitatea de a selecta  componentele a disparut. Daca este necesara oprirea unui modul, aceasta poate fi oprita temporar/permanent din setari.

kaspersky 2011 gadget

DOWNLOAD Kaspersky Internet Security 2011 Final:
https://devbuilds.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2011/kis11.0.0.232en.exe


DOWNLOAD Kaspersky Antivirus 2011 Final:
https://devbuilds.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav2011/kav11.0.0.232en.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

49 responses to “Kaspersky 2011 Final a fost Lansat – Download + Changelog”

 1. Fryn

  Am instalat KIS 2011 si am urmatoarea problema: daca gaseste vreun fisier suspect sa zicem, ma avertizeaza , se face galben butonul acela, dau sa rezolve problema si pauza. Orice i-as da, delete, ignore, add to exclusion, nu face nimic, imi apare la nesfarsit acelasi avetisment. Are cineva idee care este problema?
  Nu mai vorbesc ca am utorrent si daca fac download, imi blocheaza nu stiu ce porturi si nu mai downloadeaza. KIS2010 nu facea asa ceva. Sunt buguri, sau exista ceva setari. Ma poate ajuta cineva?

Leave a Reply