Protectie gratuita pentru smartphone, pe perioada Campionatului Mondial de fotbal – by Kaspersky

Kaspersky Lab lanseaza programul „Secure-Mobile-Championship-2010”, prin care ofera protectie gratuita smartphone-urilor suporterilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, pe toata durata turneului.
Campionatul Mondial de fotbal este unul dintre cele mai importante turnee sportive de pe planeta. Mii de oameni se vor îndrepta spre Africa de Sud pentru a-si sustine echipa favorita, iar alte câteva milioane vor viziona meciurile în baruri sau locuri special amenajate în centrele oraselor. În acest context, nu poate fi decât foarte simplu pentru un suporter sa-si piarda telefonul mobil sau sa devina victima a hotilor de buzunare în locurile aglomerate.

Kaspersky Mobile Security 9 este un program asemanator F-Secure Anti-Theft si ofera:

* Protectia confidentialitatii – anumite contacte iti sunt destinate exclusiv
Daca telefonul tau este pierdut sau furat, poti sa iti protejezi datele confidentiale prin blocarea de la distanta a telefonului. Trimite un mesaj text ce contine un cod predefinit catre dispozitivul pierdut sau furat. Pentru deblocare trebuie introdusa o parola cunoscuta doar de tine.


* Iti localizeaza smartphone-ul pierdut sau furat
Poti localiza un smartphone pierdut sau furat, folosind functia incorporata GPS Find.

* Asigura protectie contactelor, fotografiilor si fisierelor impotriva accesului neautorizat
Poti stoca toate arhivele digitale in foldere criptate si bloca sau sterge, de la distanta, continutul smartphone-ului tau in cazul furtului sau al pierderii.

* Blocheaza apelurile sau SMS-urile nedorite

Poti filtra apelurile si SMS-urile nedorite prin asocierea contactelor la liste negre (black lists) sau liste albe (white lists).kaspersky mobile security 9 gratuit

* Control parental
Poti restrictiona apelurile si SMS-urile copilului tau (ex.: blocheaza numerele cu tarif special) si poti fi permanent informat despre locul in care se afla acesta, folosind GPS Find.

* Iti protejeaza smartphone-ul impotriva malware-ului si atacurilor de retea
Kaspersky Mobile Security 9 iti ofera toate instrumentele necesare pentru a-ti proteja smartphone-ul impotriva amenintarilor, fiind incluse scanari antimalware in timp real, actualizari automate, blocarea conexiunilor de retea periculoase si multe altele.

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul urmator si folositi link-ul de download si serialul oferite:
https://www.kaspersky.com/secure-mobile-championship

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply