F-Secure Internet Security 2011 Beta a fost lansat (6 luni testare Gratuita)

F-Secure a anuntat lansarea versiunii Internet Security 2011 Beta (10.50 build 164) a produsului lor de securitate.
Probabil ca era si timpul pentru asa ceva, avand in vedere ca Norton, BitDefender si Kaspersky au facut deja acest pas.

Cei care vor testa produsul Beta vor primi o licenta Gratuita timp de 6 luni de zile si posibilitatea de a influenta dezvoltarea produsului final, prin sugestii si raportarea problemelor intalnite.

f-secure 2011 beta

Principala modificare vizibila este DeepGuard 3, care foloseste o tehnologie de evaluare de tip “cloud” pentru fiecare fisier in parte luand in considerare: varsta, provenienta, gradul de raspandire, etc.

Astfel, ca orice fisier foarte rar intalnit, dintr-o sursa suspecta va fi blocat automat, fara ca PC-ul sa aiba de suferit.

f-secure 2011 deepguard 3

Iata ce noutati mai exista: Instalarea pe sistemele Windows Vista si 7 nu mai necesita restartarea ulterioara a PC-ului.
Functia Control Parental a fost imbunatatita si a fost adaugat add-on-ul corespunzator in toolbar-ul “Browsing Protection”.


De asemenea, instalarea pe sistemele infectate a fost imbunatatita, iar F-Secure va putea curata un computer infectat inainte de instalare.
Nu in ultimul rand, interfata grafica a fost imbunatatita si adaptata pentru a facilita accesul mai rapid la functiile importante.

Pentru a testa versiunea F-Secure Internet Security 2011 Beta Gratuit pentru 6 luni de zile accesati link-ul de mai jos:
https://www.f-secure.com/en_EMEA/downloads/beta-programs/home-office/is2011beta/registration.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “F-Secure Internet Security 2011 Beta a fost lansat (6 luni testare Gratuita)”

 1. joe

  e mai bun ca panda? am panda pe 6 luni de la CHIP. merita schimbat?

 2. alex

  Daca iti place mai mult interfata la asta treci pe el, sunt cam la acelasi nivel de securitate.

 3. F-Secure PC Booster – Optimizare si Intretinere (Testarea Beta a inceput)

  […] vei dori sa te abonezi la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Dupa lansarea F-Secure Internet Security 2011 Beta, compania finlandeza vine cu un nou produs pentru testare: PC […]

 4. [VIDEO] F-Secure Internet Security 2011 – Prezentare Neconventionala

  […] O prezentare preliminara o puteti gasi in articolul meu precedent, alaturi de link-uri de download: https://www.faravirusi.com/2010/06/15/f-secure-internet-security-2011-beta-a-fost-lansat-6-luni-testa…Sean Sullivan, Security Advisor F-Secure Labs a realizat o prezentare neconventionala si amuzanta a […]

Leave a Reply