Panda SafeCD – Download + Detalii

Dupa ce produsul lor Antivirus, Panda Cloud, a inceput sa fie recunoscut pentru eficienta sa, Panda a lansat propriul Live CD, Panda SafeCD.

Panda SafeCD este un utilitar menit sa detecteze si sa indeparteze toate infectiile prezente intr-un PC, lucru care devine din ce in ce mai greu pentru programele Antivirus.

Odata copiat pe un CD sau un driver de tip Flash, se poate “boota” de pe acesta, lansand aplicatia Panda SafeCD ce va gasi si rezolva orice problema legata de malware.

Cea mai recenta versiune permite actualizarea semnaturilor via Internet sau de pe propriul HDD, detine abilitatea de a alege partitiile standard pentru a le scana (FAT/NTFS).  A fost , de asemenea,  imbunatatit cu o noua interfata grafica.


Fisierul ISO are o marime de aproximativ 231 Mb si poate fi copiat (“ars” ) pe un CD sau pus pe un driver USB folosind utilitare similare UNetbootin. (acesta il face “bootable” )

Link-ul de unde poate fi descarcat + cateva informatii suplimentare:

Panda SafeCD download

Experta in devirusare si securitate IT, urmeaza cursurile BleepingComputer.com, unde este Malware Study Hall Senior.

5 responses to “Panda SafeCD – Download + Detalii”

 1. Tweets that mention Panda SafeCD – Download + Detalii -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos, Radu. Radu said: Panda SafeCD – Download + Detalii: Dupa ce produsul lor Antivirus, Panda Cloud, a inceput sa fie recunoscut pentru… https://bit.ly/8ZI7hA […]

 2. 46Paul46

  oare panda safedisk o fi mai eficient decat celelalte rescue diskuri ( cum ar fi avira antiv rescue disk sau avast bart cd ) ?

 3. mac

  Buna treaba! Il adaug la colectia mea de rescue-disks… !

 4. Moroi

  Cum majoritatea viruşilor infectează executabilele, această aplicaţie mi le va şterge (cum fac toate) sau mi le va dezinfecta frumos. Aţi testat-o domnul Radu, sau doamna Elena? Şterge “.exe”, sau se poartă blând cu ele, le dezmiardă, le săpuneşte, şi le culcă înapoi în pat, precum o amantă de lux? 🙂

 5. Moroi

  Ma uit la poza postata de voi si vad la rubrica “dirty” ca apare “no” la toate. Eu am pus discul pe trei sisteme diferite si pe toate mi le vede cu “yes”, si implicit nu-mi scaneaza decat partitia fictiva facuta de el pe memorie… Nu exista nici o cale sa bifez partitiile hardului propriu zis ? O fi pentru ca sunt “dirtuite” ? cum “le spal” ? Fac ceva gresit ?

  A reusit cineva o scanare propriu zisa ?

  In schimb sunt foarte multumit de felul cum se conecteaza la net si updateaza…dar degeaba daca nu pot scana.

Leave a Reply