Soluto (soft-ul Anti Frustrare) – Iti face Windows-ul sa porneasca mai rapid

soluto speed bootWindows devine din ce in ce mai lent si frustrant dupa cateva luni de folosire. Acest lucru se intampla pentru ca multe programe sunt adaugate la start-up si ruleaza pe computerele noastre fara sa le vedem. Multe dintre aceste aplicatii sunt nefolositoare in majoritatea timpului si pot fi dezactivate de la pornirea automata sau programate pentru o pornire intarziata, astfel computerul va porni mai repede si mai multe resurse vor fi disponibile pentru programele de care avem intr-adevar nevoie.


Vorba aia, teoria ca teoria, dar practica ne omoara ! De unde putem noi sa stim ce ne foloseste si ce nu, ce e sigur sa dezactivam si ce e necesar sa lasam cum e setat la pornirea sistemului ?

Cu zecile de aplicatii ce insotesc componentele computerului nostru, cu diversele extensii ale driverelor ce sunt necesare pentru buna functionare a sistemului, jocul cu optimizarea bootarii devine periculos !

Soluto vine cu o solutie simpla, ce face din optimizarea start-up-ului o joaca de copii. Programul identifica automat aplicatiile instalate, le catalogheaza, gaseste “pietrele de moara”, sugereaza modificari si calculeaza timpul de pornire pe care il va avea sistemul nostru dupa optimizare ! Si toate astea pe gratis !

Mai jos gasiti un video – tutorial pentru folosirea programului si screenshoturi:

1. Soluto supravegheaza fiecare pornire:

soluto porneste pc-ul mai rapid

2. Rezultatele scanarii sectiunii start-up:

soluto

3. Rezolvarea propusa de Soluto:

soluto

4. Video – Tutorial:

DOWNLOAD Soluto (Suport Windows XP/Vista/7):
https://www.soluto.com/Home/Thank-You

Sursa: Deels.tk

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Soluto (soft-ul Anti Frustrare) – Iti face Windows-ul sa porneasca mai rapid”

 1. timbo

  l-am incercat si eu (pe win 7 x86), e un programel bun, insa ma enerveaza ca porneste de fiecare data la start. inteleg sa optimizeze la start-up cand vrei tu sa-l rulezi, nu de fiecare data cand pornesti calculatorul. ar trebui sa aiba o optiune de activare si dezactivare la cerere. sau poate are si n-am vazut eu?

 2. Adr

  E un fâs “progrămelul” (din punctul meu de vedere). L-am instalat și eu acum o săptămână, cu așteptări mari, generate de citirea unui articol într-o revistă de profil. Interfața grafică este destul de interesantă, eye-candy-ul fiind la el acasă, dar ca funcționalitate nu mi s-a părut vreo revoluție în domeniu (așa cum se auto-intitulează).
  După multe minute de așteptare (erau serverele lor încărcate) și un restart, necesar pentru a calcula timpul de pornire al fiecărei aplicații și serviciu la boot, am avut “surpriza” de a afla că cel mai mult îi ia sistemului să încarce serviciile proprii, iar majoritatea celorlalte (instalate de mine) erau de ordinul milisecundelor, excepție făcând anti-virusul (Avira Premium – 7 sec) și Suita Comodo (5 sec, parcă). Mulțumesc, Soluto! Ce ne făceam noi fără tine?
  Acum, lăsând sarcasmul la o parte, chiar nu-i văd utilitatea. Poate după mai multe luni de folosire a calculatorului, cu zeci de programe instalate, când cu greu mai pornește, se poate dovedi util, dar în cazul meu, nu m-a ajutat cu nimic că mi-a optimizat cu 3 secunde pornirea.
  Am uitat să menționez că folosesc TuneUp Utilities 2010…

 3. basano

  Tot mai bun si util ramine TUNEUP Utilities…pentru optimizarea calculatorului eu il folosesc de ceva timp si sunt multumit .

  @timbo ti-l recomand pe TUNEUP

  1. timbo

   folosesc tune up, insa i-am dat o sansa si micutului evreu, sa nu fiu considerat antisemit. oricum si mie mi se pare mult marketing pentru programelul asta, generat de castigarea techcrunch disrupt anul asta.

 4. florentin

  E inca beta, nu e pe bani, nu aveti ce sansa sa ii dati. Si e comparat cu produse finale care ar trebui sa coste ceva:-) sarcasm:-)

 5. laxinuver

  Nu vine cu nimic nou ca si actiune dar o face intr-un mod foarte inedit si intuitiv.

 6. Soluto – Soft-ul Anti-Frustrare « Software4Windows

  […] acest soft click aici. Pentru a vedea ce spun cei de la FaraVirusi despre acest soft click aici . Pentru a urmari un tutorial despre acest soft accesati urmatorul llink :   […]

Leave a Reply