Review Wondershare Time Shuttle – inlocuieste System Restore cu succes

Wondershare Time Shuttle este un program ce se vrea a inlocui System Restore-ul din Windows, optiune pe care foarte multi nu o folosesc de fapt.
Cu toate acestea este foarte utila si va poate salva din multe situatii neplacute, cand PC-ul nu mai functioneaza normal sau este afectat de un virus.

Dar sa vedem daca pretentiile programului sunt reale sau nu.
Instalarea programului solicita un restart si… incepem explorarea produsului.
Interfata grafica principala este una intuitiva, grupata pe 3 categorii: “Quick Restore” – pentru restaurarea snapshot-urilor, “Create Snapshot” – realizarea unui punct de restaurare, “Advanced” – pentru functii aditionale.

wondershare time shuttle

Crearea unui punct de restaurare lasa o impresie buna inca de la inceput durand undeva in jur de 5-7 secunde, indiferent de volumul de date pe care-l ai pe partitia activa.
Restaurarea este la fel de rapida, circa 30 de secunde, urmata de un restart al PC-ului si… totul e ca la inceput, fara virusi, fara erori, fara rulare incetinita.
Este interesant ca se pot recupera fisiere individuale din aceste imagini create, programul realizand un disc virtual pe care-l poti accesa si salva documentul, poza sau orice alt material dorit.
Si ceea ce este cel mai interesant si util: snapshot-urile nu ocupa spatiu pe disc.

wondershare time shuttle


Programul are si o interfata grafica de tip “quick operation” prin care se poate realiza doar restaurarea sau crearea unui snapshot, fara alte functii inutile in momentul in care te grabesti si vrei sa rezolvi problema rapid.
Poate veti intreba ce se intampla daca PC-ul nu mai porneste. Ei bine, Timw Shuttle permite restaurarea PC-ului la starea initiala chiar si in acest caz.

wondershare time shuttle

Legat de functiile avansate, ofera un utilitar pentru defragmentarea disc-ului si optiunea de a programa crearea unui snapshot.
Aici aveti setari detaliate, de realizare a imaginii automat la pornirea sistemului, zilnic, saptamanal, lunar sau dupa rularea unui anume program.

wondershare time shuttle

Este un program foarte util si care face ceea ce spune. Vi-l recomand si-l puteti testa gratuit timp de 30 de zile, fara nici o limitare.

DOWNLOAD:
https://download.disk-utilities.com/ws-timsht_full567.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Review Wondershare Time Shuttle – inlocuieste System Restore cu succes”

  1. Shakalu

    Pe mine m-ar interesa un program care sa fac full disk backup ori pe o partitie care sa stea ascunsa ori pe un hdd extern. Imaginea sa poata fi restaurata dintr-o interfata din MBR la pornirea calc…ce soft recomanzi?

  2. George

    se pate folosi bine mersi si system restore din win nu? sau programu asta e mai bun?

  3. laxinuver

    Pe mine inca nu ma conving programele Wondershare dar oricum foarte bun review-ul.

Leave a Reply