Android Norton Smartphone Security pentru Telefoanele Android

Cele mai noi forme de malware urmaresc identificarea si trimiterea informatiilor pentru a fi folosite in scopuri ilegale . Iar termenul de “sistem” nu include doar PC-ul  clasic ci  un sistem mobil ca telefoanele mobile. Internetul ofera multe satisfactii dar si nemultumiri iar telefoanele mobile nu reprezinta o exceptie, virusii informatici pot patrunde usor si in memoria acestora sustragand diferite detalii fara a fi macar consient de operatiunile efectuate.

Cu aceasta ocazie, Norton lanseaza Android Norton Smartphone Security, un program de securitate menit sa ofere protectie datelor stocate in telefoanele Android.  Android Norton Smartphone Security promite detectarea, scanarea si indepartarea programelor malitioase fara a afecta performanta dispozitivului.

Precum Mylookout mobile Antivirus, dispune de o functie de o functie de stergere si blocare a datelor la distanta pentru a preveni accesarea acestora in cazul pierderii telefonului. De asemenea, cand cartela SIM a fost inlaturata din telefon ,  Android Norton Smartphone Security blocheaza dispozitivul pentru a nu poate fi folosit cu alta cartela.


Se actualizeaza saptamanal asigurand protectia permanenta si la zi a informatiilor. Detine si proprietatea de a bloca apelurile si mesajele de la numerele nedorite setate din configurari.


Pentru mai multe detalii si link-ul de unde poate fi descarcat

Norton Smartphone Security for Android

Experta in devirusare si securitate IT, urmeaza cursurile BleepingComputer.com, unde este Malware Study Hall Senior.

One response to “Android Norton Smartphone Security pentru Telefoanele Android”

  1. Deaconu Cristian

    Virusii astia sunt culmea, ataca chiar si telefoanele

Leave a Reply