Kaspersky Lab lanseaza Lab Matters, o serie de webcast-uri pe teme de securitate IT

Kaspersky Lab va realiza o serie de webcast-uri în limba engleza, intitulate Lab Matters, in care expertii companiei vor analiza si discuta cele mai importante subiecte si probleme de securitate informatica ale momentului. Acestea vor fi transmise online si vor putea fi vizionate de orice utilizator conectat la Internet.

lab matters webcast-uri video kaspersky

Lab Matters este un proiect de tip „knowledge-base”, creat special pentru a informa publicul cu privire la cele mai noi tendinte din industria IT, evolutia malware-ului si avansul tehnologiilor de combatere a cibercriminalitatii. Gazdele dezbaterilor vor fi specialistii Kaspersky Lab, care vor acoperi o serie de subiecte interesante, precum masurile de protectie care trebuie luate atat de catre utilizatorii individuali, cat si de catre companii, pentru a se proteja împotriva tuturor tipurilor de malware, spam, phishing sau atacuri ale infractorilor cibernetici.


Webcast-urile Kaspersky Lab vor putea fi vizionate pe canalele Youtube https://www.youtube.com/Securelist si https://www.youtube.com/KasperskyLabHQ.
Expertii Kaspersky Lab se vor adresa atat utilizatorilor mai putin experimentati, cat si expertilor si administratorilor de retele. In primul episod al seriei de webcast-uri va fi abordat subiectul atacurilor cibernetice directionate. Astfel, publicul va învata ce este un atac directionat, ce urmaresc cibercriminalii prin lansarea lor, cum sa identifice amenintarile informatice specifice pentru astfel de tentative si, bineînteles, care sunt masurile de siguranta necesare pentru protectie.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Kaspersky Lab lanseaza Lab Matters, o serie de webcast-uri pe teme de securitate IT”

 1. bcman

  Ca webcasturi cel mai interesante mi-se par cele de la Symantec. Ele sunt foarte amuzante. Daca doriti despre “noua era a securitatii” puteti sa vizionati comodo.tv

 2. Tweets that mention Kaspersky Lab lanseaza Lab Matters, o serie de webcast-uri pe teme de securitate IT -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Iulian , Radu. Radu said: Kaspersky Lab lanseaza Lab Matters, o serie de webcast-uri pe teme de securitate IT: Kaspersky Lab va realiza o se… https://bit.ly/cida8o […]

 3. laxinuver

  Foarte interesant.Multumesc!

 4. sergiu

  Buna seara. Știu ca nu are legătură cu articolul de fata,însă doresc pe aceasta cale ,sa va aduc la cunoștință,faptul ca azi am primit nr din aprilie al revistei ECONEWS, câștigată prin concursul de atunci. Va mulțumesc mult,va urez sa o țineți tot asa cu articole bune,care îmi fac o reala plăcere la lecturarea lor zilnica! STIMA ȘI RESPECTUL MEU PT MUNCA VOASTRĂ!

 5. sergiu

  @Radu: Cu toată sinceritatea,chiar am recomandat multor cunoștințe sa acceseze siteul,probabil multi au facut-o,însă nu și-au semnalat prezenta printr-un comentariu…Acum,nici eu nu prea intervin,las pe alții mult mai în măsură ca mine sa-și exprime părerea,eu în schimb citesc absolut tot ce se postează aici,absolut totul. Apreciez foarte mult câteva persoane care comentează des aici,modul de a-și transpune gândurile,denota faptul ca respectivii știu ce spun și sunt documentați bine! STIMA,salutari și Elenei,îmi place modul de abordare a subiectelor sale.

Leave a Reply