Norton Internet Security 2010 – 7 luni licenta GRATUITA

Norton Internet Security 2010 poate fi obtinut cu licenta GRATUITA timp de 210 de zile (7 luni). Haideti sa vedem ce aduce nou aceasta versiune, iar la final aveti detaliile obtinerii licentei.

norton internet security 2010

Iata lista schimbarilor si imbunatatirilor fata de versiunea 2009:

Imbunatatiri de performanta
Produsele din seria 2010 au imbunatatiri in ceea ce priveste performanta, continuand “traditia” produselor din 2009.

Norton Insight este imbunatatit

Norton Insight este construit pe o tehnologie Symantec Quorum introdusa pentru prima data in produsele 2009. In 2010 Norton Insight ofera informatii asupra prevalentei, vechimii si timpului de rulare in regim de performanta.

Download Insight
Download Insight este o noua linie de aparare impotriva introducerii aplicatiilor suspecte in sistem.
Acesta monitorizeaza descarcarile kit-urilor de instalare si analizeaza si clasifica automat aplicatiilr utilizand tehnologia Quorum, oferind un rating al increderii pentru aplicatie inainte de a permite executarea acesteia sau a kitului de instalare.

Monitorizarea performantei
Monitorizarea performantei permite acum monitorizarea evenimentelor de sistem cum ar fi instalarea aplicatiilor si monitorizarea performantei proceselor. Aceasta informatie este inscrisa intr-un grafic de-a lungul timpului, pentru a face mai usor determinarea aplicatiei care este de vina pentru degradarea performantei sistemului.

SONAR Imbunatatit
Tehnologia de protectie comportamentala SONAR a fost complet rescrisa pentru produsele 2010. Acum utilizeaza de asemenea tehnologia inteligenta Quorum pentru a imbunatati detectia si a reduce numarul de alarme false.


Reducerea Energiei Consumate
Optiunea de Reducere a Energiei consumate (power saving) ajuta la conservarea puterii bateriei ruland doar procesele critice cand laptop-ul este in modul AC power.

Mod silentios (Silent Mode)

Functia Silent Mode a fost imbunatatita pentru a include modul Silentios la detectarea automata a programelor de inscriptionare CD\DVD si a aplicatiilor de inregistrare media. Utilizatorul poate de asemenea sa defineasca propriile aplicatii care vor declansa modul silentios.

Anti Spam
Tehnologia Anti-Spam a fost complet rescrisa pentru produsele generatiei 2010. Modulul Anti Spam utilizeaza acum tehnologia Symantec Brightmail.

Suport pentru Windows 7

A fost adaugat suport complet pentru Windows 7, inclusiv suport pentru Teredo si Home Groups.

OBTINEREA Licentei GRATUITE:

Intrati pe pagina promotiei si apasati “Download now” (veti obtine astfel 90 de zile licenta GRATUITA):
https://www.symantecstore.com/dr/sat1/ec_main.entry25?page=INGNISdownload&client=Symantec&sid=37771&CID=321832&CUR=840&DSP=&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=321832

Intrati pe site-ul SoftPedia si apasati “External mirror 2” (veti obtine astfel 60 de zile licenta GRATUITA):

https://www.softpedia.com/progDownload/Norton-Internet-Security-Download-8667.html


Nu in ultimul rand vizitati site-ul promotional gretech si obtineti 60 de zile licenta Gratuita:

https://symantec-atl.digitalriver.com/dr/sat2/ec_main.entry25?page=GretechNISDownload&client=Symantec&sid=37771&CID=415381&CUR=840&DSP=&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=415381

Pentru a obtine 7 luni licenta GRATUITA, descarcati cele trei kituri de mai sus si instalati-le pe rand. Dupa expirarea unuia, folositi Norton Removal Tool pentru a dezinstala produsul:
https://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Norton-Removal-Tool.shtml

Apoi instalati al doilea kit, samd.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

22 responses to “Norton Internet Security 2010 – 7 luni licenta GRATUITA”

 1. ovidiu

  conteaza ordinea?
  am vazut ca 2 sunt varianta 2010, iar 1 este 2011 beta.

 2. Norton Internet Security 2010 gratuit jumatate de an « Crazy Friends

  […] Articolul complet pe Faravirusi.com. […]

 3. madsparow

  si se merita instalat ? argumentati daca se poate

 4. 1q

  am avast free si comodo firewall. am vreun motiv pt care sa trec la norton ? multumesc.

 5. cobra

  Ovidiu are dreptate. Sunt produse diferite, nu doar de mărimi diferite, dar (foarte important) cu caracteristici diferite. La concret:
  1. NIS 2010 17.0 build 136 contine antivirus, antispyware, antiphishing şi firewall;
  2. NIS 2011 18.0.0.buid 128 beta dacă e vorba de legătura din articol;
  3. NIS 2010 17.5 conţine antivirus, antispyware, antispam, protecţie botnet, control parental şi Norton Insight.
  Aşa-zisa licenţă gratuită pe 7 luni pentru NIS 2010 este de fapt urmarea unei instalări-dezinstalări de produse diferite ale aceluiaşi producător.
  În graba de a se aduce la cunoştinţă acest eveniment s-a trecut destul de uşor peste anumite amănunte destul de importante care cred că ar fi trebuit măcar amintite dacă nu dezvoltate.
  Poate a fost scris tot pe la 1 noaptea şi atunci putem trece cu vederea 😉

 6. cobra

  @Radu FaraVirusi(com) Poate ai vrut să vorbeşti de varianta 2010, dar legătura prezentată de tine ducea către varianta beta, 2011, aşa cum a observat de prima dată Ovidiu. Sper că mă înţelegi mult mai bine de ce am spus în altă parte că este nevoie de un pic mai multă atenţie atunci când se redactează articolele. Tocmai, pentru a se evita confuziile (cum a fost în cazul de faţă). N-ar fi rău ca, măcar acum să faci corectura de rigoare.
  Tocmai asta am menţionat şi eu: absenţa detaliilor. În stilul pe care vrei să-l scoţi în evidenţă, tot aşa de bine ai fi putut scrie un alt articol de genul: Avast – 2 ani de licenţă gratuită. Ai fi dat o legătură la avast! 4.8 Home Edition, apoi la avast! Free Antivirus 5.0 şi ne-ai fi dat gata (mă rog, pe unii). Dar, atât eu, cât şi ceilalţi am apreciat pe acest site calitatea informaţiilor prezentate, nu jongleriile de tip jurnalistic.

 7. bcman

  Da, dar tu spuneai in articol ca external mirorr 1, care e beta 😛 Bine, trebuie sa fi si prost sa nu itidai seama 😀

 8. cobra

  @Radu FaraVirusi(com) Offffffffff, ce-ţi place s-o coteşti ca la Ploieşti…
  Legătura prezentată de tine duce întradevăr la pagina de descărcare a tuturor versiunilor unui produs, dar tu ai scris: Intrati pe site-ul SoftPedia si apasati “External mirror 1. Iar această legătură duce către varianta beta. Ţi-a spus şi Ovidiu, ţi-am spus şi eu, ţi-a spus şi bcman.
  Chiar aşa, ne prosteşti pe toţi în faţă? Spune că n-ai chef să modifici 1 în 2 şi gata.
  Mai şi faci pe niznaiu cu ovidiu: Unde este 2011 beta?
  Deja a început să mi se facă lehamite… Corectura unei cifre putea rezolva aproape totul. Dacă mai erau şi scuze era complet. Dar…

 9. cobra

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  OK, e vina mea că nu am spus de la început de prima legătură.
  Am făcut greşeala de a presupune că autorul articolului trebuie să fie atent când scrie.
  Îmi asum răspunderea că nu am dat mai multe detalii. Promit că data viitoare voi veni cu mai multe.
  ÎMI CER SCUZE! 😉

 10. Lybrarian

  Am folosit produsul in trial.
  A fost singurul pe care m-am gandit sa-l cumpar.

  Este sigur si nu mi-a blocat / incetinit sistemul.

 11. kneekoo

  In privinta celei mai recente versiuni NAV nu ma pot pronunta, dar dupa ce am vazut diverse versiuni infectate cu virusi (chiar executabilul NAV) sau care “usuca” de resurse calculatoarele, am trecut antivirusul asta pe lista neagra. M-a si surprins sa citesc articolul de fata, mai ales in ceea ce priveste imbunatatirile, performanta si “traditia”. Macar a fost trecuta intre ghilimele traditia, ca altfel as fi protestat. 😛 Chiar si asa, vad ca Norton mananca 19% din procesor in acea imagine. Nu vi se pare mult? Doar n-o sa spuneti ca fix in clipa aia a consumat mai multe resurse, ca mi-e greu sa cred, sincer. Daca n-as fi vazut mai multe versiuni…

 12. paolo

  L-am avut 2 zile si mi-a fost de ajuns….O porcarie de antivirus! Va recomand avast pro 5.0 si avira 10…..restul doar publicitate….

 13. david ionut

  vreau sa-l incerc

 14. david ionut

  am auzit ca este un antivirus bun.

 15. George

  Am intrat pe primul link dat de tine.. ¨download now¨ si ma duce la pag sa-l cumpar, unde vezi tu promotia? Nu-mi apare nimic de download, poate cumparat ai vrut sa zic.

 16. daria

  noroc

Leave a Reply