MalwareCity se relanseaza – un proiect BitDefender

MalwareCity este un proiect BitDefender ce se constituie intr-un portal de securitate IT cu resurse gratuite pentru cei interesati de securitatea online.

A functionat pentru o buna perioada de timp, insa interfata grafica era destul de invechita si nu foarte bine organizata. De aceea, a fost lansat noul MalwareCity, pentru cei care doresc sa fie familiarizati cu ultimele amenintari informatice si sa invete sa se protejeze contra acestora.
Iata noul aspect al site-ului:

Malwarecity

MalwareCity.com va oferi vizitatorilor sai ultimele noutati din domeniu, scanare online, consultarea hartii BitDefender privind raspandirea virusilor pe Glob, forum de discutii, blog unde vor posta specialistii BitDefender.


Site-ul este disponibil in Engleza, Spaniola si Franceza.

Este un instrument util, insa le-as sugera celor care-l administreaza o actualizare mai frecventa si informatii prezentate intr-un mod mai usor de inteles pentru utilizatorii incepatori.
Momentan am impresia ca articolele sunt prea lungi si multe intra in detalii tehnice dificil de inteles, facandu-le astfel plictisitoare pentru multi.
Poate adaugarea mai multor poze explicative in articole ar fi de asemenea un aspect binevenit.
Nu in ultimul rand, postarea unor clipuri video (interviuri, prezentare produse sau noi tehnologii, etc) ar fi de asemenea utila.


De asemenea incarcarea site-ului dureaza destul de mult, dar poate sa fie o problema temporara.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “MalwareCity se relanseaza – un proiect BitDefender”

  1. Tweets that mention MalwareCity se relanseaza – un proiect BitDefender -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by Dragos, C R. C R said: MalwareCity se relanseaza – un proiect BitDefender: MalwareCity este un proiect BitDefender ce se constituie intr-… https://bit.ly/ayzxUX […]

  2. cobra

    Să mai precizăm că BitDefender consideră inoportun să facă acest portal ŞI în limba română. Deh, cam stricată limba asta(sic!).

  3. Rudi Bedy

    @cobra O sa fie si in limba romana 🙂

Leave a Reply