FaraVirusi.com sustine campaniile umanitare Antena 3 si Realitatea TV – Doneaza si tu pentru Sinistrati

Probabil ca nimanui nu-i mai este straina situatia din Romania ultimelor zile. Si nu ma refer la criza economica, ci la inundatiile care au devastat sute de case in Moldova.

Astfel, FaraVirusi.com se alatura campaniilor Antena 3 (alaturi de Fundatia “Mereu aproape”) si Realitatea TV (alaturi de UNICEF) si va invita sa donati.
In plus FaraVirusi.com va dona 400 RON. Schimbarea pe care vrem sa o vedem in Romania incepe cu fiecare din noi, iar in asemenea momente trebuie sa aratam ca suntem oameni si ca ne pasa.

Iata conturile Antena 3:

FUNDAŢIA MEREU APROAPE
CIF: 18212553
Bdul. Ficusului nr.44 A, et. 4, sector 1, BUCUREŞTI

BANCA: BRD-GSG-SMCC
COD BIC: BRDEROBU

IBAN LEI: RO05BRDE450SV07295334500
IBAN EURO: RO31BRDE450SV23761534500

Pentru campania Realitatea TV (si UNICEF) puteti dona 2 Euro printr-un SMS la 876, sau apeland 0900900760 din reteaua Romtelecom.
Doritorii pot dona si in contul UNICEF RO 10 BRDE 450 SV 4346 5564 500, la orice sucursala BRD – Groupe Société Générale sau online pe www.unicef.ro

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “FaraVirusi.com sustine campaniile umanitare Antena 3 si Realitatea TV – Doneaza si tu pentru Sinistrati”

 1. AlexAMD

  O initiativa foarte buna! Cat mai multe site-uri ar trebui sa ia exemplul vostru!

 2. red

  Si cine garanteaza ca donatile ajung la sinistrati. tinand cont ca acasta campanie este initiata de SOV & FELIX. sansele sunt ZERO. acesti HOTI cat au donat?

  eu recomand ca. daca sunt doritori sa ajute sa evite aceste metode de donati si sa dea personal aceste donati & ajutoare. atunci esti sigur ca ajung unde trebuie. si mu in alta parte

  1. DrHouse

   Foarte bine punctat, red! Omenii au memoria scurta si au uitat de excrocheriile din anii trecuti. Oameni buni, mai sunt si alte fundatii, daca nu aveti posibilitatea sa dati bani personal!

   Fundatia lui Voiculescu a mai strans bani si dupa inundatiile din 2005 si 2008. Sute de mii de €! Ce s-a facut cu ei nu se stie, cert este ca la sinistratii din Rast sau Arbore nu a ajuns un leu…

   Cum sa-i dai de buna voie bani excrocului de Vantu? Ati uitat FNI, FNA, Banca Romana de Scont?

 3. mariussascau

  Am dubile mele personale si nu cred ca vor ajunge acolo unde trebue. Cel mai sigur e sa ajuti direct. Desi cred ca e bine sa ajutam acele persoane. Totusi fiecare sa faca cum ii spune costinta lui. Cati bani nu sau dat pentru Haiti si alte tari si tot asa sunt nu e cu nimic mai bine.Sincer sa fiu nici in biserici nu am incredere 😀 ca daca ajut ajunge bani unde trebue.

 4. Mihnea M

  Cei doi, mai bine ati incerca sa invatati sa scrieti, apoi sa va dati cu parerea referitor la aceste initiative, care din cate am vazut, au succes. red, politicul nu-si are locul aici si nici in aceste campanii, atata timp cat ei nici nu viseaza sa ajute sau sa puna in practica idei brevetate – poate doar sa umple un sac de nisip, prostindu-i pe prosti (vorba unui individ).

 5. aeroasu

  Nu va garanteaza nimeni ca acele ajutoare isi vor atinge tinta dar nu trebuie gandit asa Nu cumva vreti bon fiscal pentru un bine facut? Nu cred ca Antena 1 sau una dintre bancile enumerate mai sus de Radu ar putea fura din acei bani Nu cred ca Radu ar fi donat acei bani daca gandea ca voi Fiecare dintre noi putem sterge o lacrima si sa aducem o raza de speranta acelor oameni Nu ii va ajuta nici guvernul nici presidentia Doar noi ne putem ajuta intre noi Trebuie sa invatam sa ajutam este atat de simplu Nu e de mirare ca suntem priviti ca un popor de ratati peste tot in lume Noi ca natie niciodata nu am fost uniti Uitativa si la tigani o rasa blamata de toti cat de uniti sunt la necaz Uneori regret ca sunt Roman imi este rusine ca fac parte din acest popor jalnic

 6. Kata313

  Citind comentariile de mai sus, dar mai ales comentariul lui Mihnea M, precizez: sunt din judetul Botosani si locuiesc in municipiul Botosani de 23 ani, deci am fost si sunt din “tara paielor’, dupa cum suntem considerati, noi moldovenii (nu basarabenii), de catre onor regatenii. Daca cineva ar dori sa ajute intr-adevar, consider ca cel mai bine este ca ajutorul sa fie pentru sinistrati. De prea multi ani isi fac unii campanie electorala pe acest fel de situatii. Oricum, nimeni din Dorohoi nu are nevoie ca cineva sa le umple sacii de nisip dupa ce le-a fost luata casa de ape. Cit despre cei care spun ca s-au construit casele unde nu trebuie si mai bine sa le construiasca in alta parte, acele case sunt construite, majoritatea, de oameni fugariti din Moldova Sovietica, de refugiati. Acei refugiati au de primit miliarde de lei vechi despagubiri, insa statul nostru nu are bani pentru ei ci pentru actualul stat struto-camilo-moldovean.

 7. red

  nu a zis nimeni sa nu sa doneze. sau sa-i ajute pe acesti oameni.
  @ Radu. referitoe la UNICEF & Crucea Rosie. acum cativa ani tot la inundati am fost voluntar la ei si am vazut cum se sorta toate bunurile. donate.de oameni. si la bani acelasi lucru. nu pot sa dau mai multe detali.Atunci in acea ,,operatiune,, erau implicate cam aceliasi instituti & persoane.

 8. laxinuver

  Foarte bună inițiativa,am ales varianta online prin UNICEF fiind cea mai comodă pentru mine în acest moment.Un gând bun!

 9. Tweets that mention FaraVirusi.com sustine campaniile umanitare Antena 3 si Realitatea TV – Doneaza si tu pentru Sinistrati -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos. Dragos said: FaraVirusi.com sustine campaniile umanitare Antena 3 si Realitatea TV – Doneaza si tu pentru Sinistrati: https://bit.ly/d5F8v2 […]

Leave a Reply