Produsele Kaspersky – 25% reducere pentru utilizatorii individuali

Kaspersky Lab Romania ofera, in perioada 1 iulie – 31 august 2010, o reducere de 25% pentru toate licentele Kaspersky Internet Security 2010, Kaspersky PURE și Kaspersky Anti-Virus 2010. Solutiile de securitate pot fi achizitionate la pretul special, recomandat de producator, de la toti partenerii si distribuitorii Kaspersky Lab, precum Domo, Carrefour sau Depozitul de Calculatoare. Oferta este disponibila numai pentru licentele initiale valabile 1 an de zile, pentru 1 PC si se desfasoara sub sloganul “Stres si canicula la munca? Ia-ti o vacanta! De grijile digitale te scapam noi”.

Reducere Kaspersky 25%Reducerea oferita utilizatorilor nu va „absorbi” doar TVA-ul majorat, ci va presupune si o reducere la pretul de lista al produselor Kaspersky Lab, in aceasta perioada mai dificila din punct de vedere financiar.
„In ultimul timp, am inceput sa ne dedicam mai mult activitatilor pe care le desfasuram pe Internet, datorita extinderii rapide a platformelor de interactiune sociala si nu numai”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. „Astfel, am devenit protagonistii unei noi vieti – viata digitala – care se dovedeste a fi aproape la fel de complexa precum realitatea in care traim. Protejarea acestei vieti digitale trebuie sa ne preocupe intr-o masura egala cu siguranta la care aspiram in viata reala, deoarece pericolele nu sunt deloc de neglijat”, completeaza acesta.

Kaspersky Lab defineste poluarea digitala ca suma oricaror „obstacole” care impiedica utilizatorii sa-si desfasoare zilnic activitatile cu ajutorul PC-ului, precum malware, atacuri cibernetice, phishing sau spam. Stresul vietii cotidiene este amplificat de poluarea digitala, cauzand griji care pot fi usor evitate daca utilizatorii acorda mai multa atentie securitatii informatice.


Produsele din gama Kaspersky 2010 incorporeaza avantajele tehnologiei Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) intr-un modul de Control al Aplicatiei, care aloca un rating de securitate pentru orice malware necunoscut. De asemenea, noua solutie Kaspersky PURE include toate optiunile si functiile intalnite in Kaspersky Anti-Virus si Kaspersky Internet Security, precum cunoscuta tehnologie „Sandbox” care permite executarea aplicatiilor suspecte intr-un mediu virtual securizat inainte ca ele sa afecteze sistemul de operare.
Kaspersky PURE combate poluarea digitala combinand protectia impotriva tuturor categoriilor de malware raspandit pe Internet cu optiuni avansate de securitate, precum control parental avansat, backup si criptare de fisiere, un sistem de management al parolelor, dar si posibilitatea de a administra intreaga retea de mici dimensiuni si modifica setarile de securitate de la orice computer conectat local.

Solutiile de securitate Kaspersky Lab cu discount de 25% pot fi cumparate atat prin intermediul partenerilor oficiali, cat si al magazinului online www.kaspersky.ro/magazin.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Produsele Kaspersky – 25% reducere pentru utilizatorii individuali”

  1. Andy

    La ce preturi au si cu reducere 50% tot nu ma multumeste …. mai bn iau dupa un magazin online …. cu 50 lei licenta ….. economisesc 100 lei …. cel putin

Leave a Reply