VIPRE Enterprise pentru Mac OS X a fost lansat

vipre enterpriseSunbelt Software, unul din producatorii importanţi de software de securitate, a anunţat astazi completarea liniei de produse VIPRE Enterprise cu o noua soluţie: VIPRE Enterprise pentru platfomele Mac OS X.

Aceasta noua soluţie ofera protecţie antivirus impotriva unei game largi de ameninţari malware specifice Macintosh, folosind motorul de scanare premiat al Sunbelt Software – VIPRE.
VIPRE Enterprise pentru Mac ofera suport pentru calculatoarele Macintosh care ruleaza sistemul de operare Mac OS X, versiunile 10.5.6 si 10.6, dar si cele care le urmeaza lor. Proiectat cu aspectul Mac OS si pentru a avea o experienţa de utilizare usoara si placuta, acesta extinde capacitaţile gamei VIPRE Enterprise.
“Datorita faptului ca adoptarea platformei Macintosh continua sa creasca, tot asa va creste si atenţia pe care o vor primi din partea creatorilor de virusi, ceea ce face foarte importanta protecţia acestor utilizatori impotriva atacurilor”, a spus Alex Eckelberry, CEO al Sunbelt Software.
“Acesta este primul pas pe care il facem in sprijinul nostru pentru platforma Mac si vizeaza in mod deosebit clienţii corporate. De asemenea, planuim o lansare si pentru clienţii de rand.”


Cu ajutorul VIPRE Enterprise pentru Mac, utilizatorii vor putea folosi atat scanarea programata, cat si cea la cerere. De asemenea, vor putea vizualiza fisierele aflate in carantina si istoricul scanarilor. Actualizarile definiţiilor vor putea fi descarcate de pe site-ul Sunbelt. Produsul va fi capabil sa detecteze si sa cureţe orice ameninţare/virus specific Windows-ului, care isi poate croi drum pe un sistem Mac.

Preţuri si valabilitate
Clienţii noi pot cumpara VIPRE Enterprise pentru Mac pe baza numarului de staţii. Preţul include un an de update de definiţii, upgrade la versiuni superioare si suport tehnic garantat. Preţurile incep de la 40€/staţie, scazand pe baza unui discount de volum bazat pe numarul de staţii. Un discount de 30% este acordat in cadrul unui program de competitive-upgrade, pentru utilizatorii de produse concurente.


In plus, pentru a sprijini noua sa versiune pentru Mac OS X, VIPRE este, de asemenea, compatibil cu ambele versiuni de 32 si 64 de biţi de Windows 2000, XP, Server 2003, Vista, Server 2008, Server 2008 R2 si Windows 7.
Versiuni de evaluare, de 30 de zile, ale VIPRE Enterprise sunt valabile pe site-ul Sunbelt Software: www.sunbeltsoftware.ro.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “VIPRE Enterprise pentru Mac OS X a fost lansat”

  1. aeroasu

    Radu te rog scrie un articol care sa includa nr de telefon unde se poate dona bani pentru cei sinistrati de catre inundati Haideti sa fim alaturi toti de cei care in aceste momente au nevoie de ajutor Multumesc

Leave a Reply