Fresh RAM – Optimizarea RAM-ului (licenta GRATUITA pe viata)

Daca nu ai cumva un super computer foarte bine pus la punct, cu siguranta ca din timp in timp, clipurile video si jocurile se misca sacadat, paginile web se incarca greoi si chiar mouse-ul parca vrea cate o pauza la fiecare click.

De cele mai multe ori este doar o problema de optimizare a memoriei RAM, memoria folosita de programe pentru a rula corespunzator.
Uneori programele cele mai comune: Firefox, DC++, MS Office, video player-ul par sa nu se mai sature in a “consuma” din resursele PC-ului tau, resurse care uneori sunt limitate. Chiar si in situatia in care nu sunt astfel, impactul unui program “infometat” se va simti.

Fresh RAM gratuit


Computer-ul tau poate rula din nou corespunzator, iar procentul de RAM utilizat de fiecare aplicatie poate fi redus si optimizat fie manual sau automat, gratie programului Fresh RAM.

In mod obisnuit costa 15$, dar poate fi obtinut acum in mod GRATUIT cu licenta pe viata.

Iata cum sa procedati:
Vizitati pagina pagina Facebook a Reohix.
Apasati butonul “Like” sau “Imi place“, apoi apasati tab-ul “Fans” si veti vedea serialul produsului si link-ul pentru Download.


fresh ram facebook

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Fresh RAM – Optimizarea RAM-ului (licenta GRATUITA pe viata)”

 1. Tweets that mention Fresh RAM – Optimizarea RAM-ului (licenta GRATUITA pe viata) -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos. Dragos said: RT @faravirusi: Fresh RAM – Optimizarea RAM-ului (licenta GRATUITA pe viata): Optimizeaza consumul de memorie RAM al… https://bit.ly/boVfkX […]

 2. Nick

  Cei care întâmpină probleme cu Firefoxu’ (ca mine) pot folosi IE !!! 😉

 3. yo9fah

  Nici la mine nu au fost probleme … momentan … 😉

 4. Anca Popa

  Imi cere sa ma inregistrez pe Facebook.E obligatorie inregistrarea?.Am evitat pana in prezent sa-mi creez cont pe Facebook.

 5. AlexXxuTzZu

  Multumesc pentru informatie, chiar aveam nevoie de asa ceva sau asemanator.

Leave a Reply