Emsisoft a cumparat Online Armor

Pe piata produselor de securitate se intampla uneori si achizitionarea sau inglobarea unei companii mai mici de catre una mai mare.
Iata ca s-a intamplat acum cateva zile din nou… Emsisoft, firma austriaca ce a devenit cunoscuta in special pentru programul a-squared anti-malware (acum Emsisoft Anti-Malware) a achizitionat Online Armor (produs de Tall Emu). De altfel, versiunea 4.0.0.45 a produsului incorporeaza deja sigla Emsisoft, dupa cum vedeti mai jos.

Online Armor Emsisoft

Pentru cei care poate nu stiu, Online Armor este unul dintre cele mai bune programe Firewall (si HIPS) existente pe piata, alaturi de Comodo.
Produsul Online Armor ++ utiliza deja motorul anti-malware al Emsisoft, iar incepand cu 1 iulie 2010, produsul Online Armor este detinut de Emsisoft. Site-ul Online Armor ramane inca la adresa www.online-armor.com, iar detalii suplimentare despre Emsisoft se pot afla pe www.emsisoft.com


Mike Nash, proprietarul si fondatorul Tall Emu povesteste pe blogul sau ca prietenia cu Emsisoft a inceput mai demult, iar compania ce detinea Online Armor era de fapt o “afacere de familie”, decat o companie mare cum probabil gandeau unii. Dat fiind acest lucru, Online Armor, nu mai putea fi actualizat si mentinut intr-un mod corespunzator pentru clientii sai.

De acum, Tall Emu va continua sa ofere serviciile obisnuite: consultanta IT, comert electronic, CRM, solutii software particulare, etc pe site-ul: https://www.tallemu.com.au/

Ce se va intampla in continuare cu Online Armor?
Christian Mairoll, CEO Emsisoft declara ca soft-ul va fi mentinut asa cum este, in schimb parti din tehnologia sa vor fi incorporate in produsul Anti-Malware si viceversa.
Oneline Armor Firewall Free va exista in continuare, iar licentele pentru versiunea Premium vor fi valide de asemenea pe mai departe. Produsele vor putea fi descarcate sau testate pe site-ul:
https://www.emsisoft.com/en/software/


Versiunea Online Armor 4.5 va fi lansata in curand si va aduce printre alte noutati si suport 64-bit.
De altfel, produsul este momentan in testare Beta si poate fi accesat pe forumul Emsisoft.

Sursa: Online Armor

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Emsisoft a cumparat Online Armor”

 1. yo9fah

  Mulțumim foarte mult pentru știre ! 😉

 2. red

  cei care au produse de la Emsisoft.si abonati la stiri au primit de cateva zile acesta stire.

 3. George

  cand apare si pt x64 il voi incerca si eu

 4. sergiu

  Buna seara. Ei,iată o știre binevenita ,drept care mulțumesc. Online Armor este alături de Comodo,într-adevăr in top și zic eu ar trebui folosite cu mare încredere,și-au dovedit eficienta bine ,in opinia mea! STIMA.

 5. happyday

  o achizite foarte buna, dupa mine. mare branza nu stiu de a-squared dar, in mod cert, online armor e unul din cele mai bune produse de pe piata produselor de securitate.
  pe cand si comodo ?

 6. laxinuver

  Mulțumesc pentru știre! aștept și eu versiunea 64-bit.

 7. Download Online Armor 4.5 – Suport pentru X64 si alte imbunatatiri

  […] mare minus pentru aceste produse era lipsa suportului pentru sistemele x64. Iata ca odata cu achizita de catre Emsisoft, a fost lansata si o versiune noua ce rezolva aceasta problema.Versiunea 4.5.0.234 aduce […]

Leave a Reply