Mortal-Team hacked by FaraVirusi.com (detalii despre “hackeri”)

Nu am publicat bine articolul despre site-urile “sparte” de Mortal Team, ca am fost imediat vizitat de acestia.
Un anume utilizator “andrei” a scris un comentariu, urmat apoi de o mica disputa cu un alt cititor al blog-ului.
Limbajul agramat al primului parea sa semene cu al celor care s-au jucat cu site-urile mentionate.

Si totusi, au facut o greseala si s-au dat de gol. A intervenit la un moment dat, un alt utilizator “Cyber”, avand acelasi IP cu “andrei”.
Si care ar fi greseala ?
Iata care era mica “buba”: avea ca site, mortal-team.net, adresa “hackerilor”, iar la intrebarea sa: “care va este problema?”, a raspuns de pe clona “andrei” cu “niciuna :D”
Marea problema era ca intrebarea lui “Cyber” nu era aprobata inca si deci nu aparea pe site, iar raspunsul lui “andrei” a fost postat inainte de aprobare, deci inainte de a vedea intrebarea.

mortal-team
Concluzia: Smart! 🙂

Facand o verificare a IP-ului, iata ce am obtinut:

mortal-team

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

58 responses to “Mortal-Team hacked by FaraVirusi.com (detalii despre “hackeri”)”

 1. BlackDemon

  Imi provocati sila ca vati omorat cu dictionare cu site ce *** va doare pe voi ca sunt sparte de Mortal Team care va e problema va credeti destepti aflati mah unde stau hai …. ala care zice ca am alfat de proxy si ala de nuhs ce hai …..

 2. Condorul

  Mortal Team nu mai exista de 2 ani!
  Acest Team a fost foarte “faimos” la vremea lui(pana acum 2 ani),insa datorita unora care au ales sa plece intr-un alt team “Insane Realm”,Mortal Team sa destramat si siteul lor a fost inchis.

  Acesti crackeri care se autodenumesc hackeri,sunt doar niste persoane care incearca sa iasa in evidenta prin gasire unor vulnerabilitati SQL, cu anumite programe gen Havij …si culmea…sunt foarte motivati sa faca asta,le dau dreptate,la cat de IDIOTI SUNT UNII ,si posteaza asemenea articole despre copii care inca nu-si dau seama ce fac!
  Ei nu realizeaza ca defapt, cei care ai lauda sunt copii cu un coeficient sub al lor(din pacate exista si dastia),si nu realizeaza ca termenul HACKER (ce vor ei sa devina),nu este SQL injection ci…ceva peste un programator exceptional,a si…harul de a stii sa practici ingineria socială ,extrem de bine;).

  V`am lasat,toti sunteti la fel!

 3. Cyber

  @Condorul ai habar despre ce vorbesti? veziti de autoitu`l tau ma “limbaj de programare cica:)))” este un limbaj de scripting :-j

 4. Condorul

  @Cyber in primul rand autoit este limbaj de interpretare nu de scripting;)).
  In al 2-lea rand ceea ce faci tu ,pot face 90% dintre cei care isi arunca okii O_O 2 3 zile peste sql.
  In al 3-lea rand respecta batranetea :)) copile`,adu`ti aminte cine ce si cum!

 5. kosmin jafu

  sti ce cred eu ca persoana in cauza “andrei” ii una si aceias persoana k “Cyber” e doar parerea mea si sint sigur k poate sa faca in acelsi timp 2 lucruri odata, pt mine e foarte simplu mai multe nu va zic punetiva mintea la contributie e doar parerea mea si nu vreau sa judec pe nimeni

Leave a Reply