COMODO Internet Security 2011 Preview – VIDEO + Screenshots

COMODO continua inovatiile in domeniu si anunta disponibilitatea Comodo Internet Security 2011, momentan doar in faza de testare privata.

Printre noutatile care vor fi aduse, sunt “Game Mode”, Cloud AV si o inovatie tehnologica, Cloud Behaviour Blocking. Nu in ultimul rand, produsul are si o interfata grafica nou-nouta, care mi se pare cu mult mai reusita fata de tot ce au avut pana acum.
Aceasta ultima componenta este ceva cu totul nou si anume, analiza in timp real, pe serverele Comodo a oricarui fisier necunoscut. Astfel, fisierul va fi rulat intr-o versiune modificata a Comodo Instant Malware Analysis.

De asemenea produsul are si alte noutati, ce vor fi disponibile pe parcursul perioadei de testare.
Iata mai jos un clip video demonstrativ, alaturi de cateva screenshot-uri.Comodo Internet Security 2011

Comodo Internet Security 2011


Comodo Internet Security 2011

Sa speram ca testarea publica Beta va incepe in curand pentru toti. 🙂

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “COMODO Internet Security 2011 Preview – VIDEO + Screenshots”

 1. iulian62

  Abia astept sa apara macar un Beta Public :X eu folosesc de mult timp comodo si tot timpu ai urmaresc pe forum.Eu cred ca aceasta versiune va fi ceva minunat,multe lume o sal foloseasca mai ales ca e gratuit si foarte bun.Noua interfata e minunata mai ales ca au abordato pentru toate programele lor.

 2. Dimy

  Eu folosesc firewall-ul lor si mi se pare bun , ca antivirus nu stiu cum se comporta pentru ca nu l-am testat … Oricum are o infatisare mai “fresh”

 3. George

  dupa ce imi expira trialu la ad-aware total security il incerc

 4. Ionut

  ca firewall e foarte bun da ca antivirus nu garantez pentru el…..la urma urmei a fost un simplu firewall pana acum cativa ani

  1. marius

   …si ca antivirus pot spune ca e bun;l-am folosit destul de mult timp cu toate setarile pe maxim si am intrat pe orice site mi-a cazut la indemana,dupa care am instalat kaspersky pure si am dat o scanare full a intregului sistem…rezultat zero virusi…deci….

 5. Comodo Internet Security 2011 « Software4Windows

  […] alte informatii despre acest soft , si pentru a vedea cateva screenshot-uri cu acesta dati click aici […]

 6. marius

  ptr. Ionut …si ca antivirus pot spune ca e bun;l-am folosit destul de mult timp cu toate setarile pe maxim si am intrat pe orice site mi-a cazut la indemana,dupa care am instalat kaspersky pure si am dat o scanare full a intregului sistem…rezultat zero virusi…deci….

 7. stefan

  Eu folosesc Comodo Firewall + Microsoft Security Essentials pe o masinarie destul de veche cu un XP SP3. Nu mananca resurse multe, plus ca o data la o luna fac un scan complet cu Malwarebytes si pana acum nu am avut probleme cu absolut nimic. Mi-ar placea sa vad un test detaliat al CIS, avand in vedere ca este o solutie aproape completa si este si moca, tind sa cred ca o sa fie peste celelalte solutii free (Avira,Avast), acum nu stiu…

  Voi ce parere aveti? Ce folositi(daca folositi combinatii free) ?

 8. Tweets that mention COMODO Internet Security 2011 Preview – VIDEO + Screenshots -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Lucian, C R. C R said: COMODO Internet Security 2011 Preview – VIDEO + Screenshots: COMODO continua inovatiile in domeniu si anunta dispo… https://bit.ly/cfAilZ […]

 9. asnat

  Momentan toate siteurile comodo.com sun cazute.Stie cineva ce s-a intamplat?

Leave a Reply