GFI Software cumpara Sunbelt Software

gfi achizitioneaza sunbelt vipreNu a trecut mult de cand Radu va anunta ca Emsisoft achizitioneaza Online Armor. Iata ca o noua tranzactie a avut loc de curand.

GFI Software, producatorul de softuri de securitate pentru interprinderi, a cumparat pe data de 13 iulie compania Sunbelt Software pentru suita Vipre. Acest pas va permite utilizarea tehnologiei Vipre in produsul GFI de securitate pentru e-mail si va duce solutiile GFI la un alt nivel.

Producatorii Sunbelt Security au declarat ca sunt incantati sa devina parte a echipei GFI impresionati fiind de eforturile depuse pentru a oferi calitate si performanta. Ambele companii sunt similare din punctul de vedere al viziunii strategice, calitatatii oferite si serviciilor . In ceea ce priveste tehnologia, Sunbelt Software considera ca aceasta miscare le ofera sansa de a se perfectiona in anumite arii ale securitatii ca detectarea/analizarea vulnerabilitatilor, solutiile cloud si pentru interprinderi.

“De-a lungul anilor, am cautat cele mai bune echipe de managment, tehnologii, cei mai buni producatori care ne vor ajuta sa extindem serviciile oferite de softurile noastre. Am fost impresionati de calitatea superioara care sta la baza produselor VIPRE si am observat sinergii puternice intre cele doua companii acestea completandu-se.” a declarat Walter Scott, GFI CEO.


“Produsele Sunbelt sunt de asemenea monitorizate de o echipa pentru suport tehnic de incredere care asigura servicii de remarcat clientilor, inca un aspect de care echipa GFI are nevoie in acest moment.” au adaugat cei de la GFI.

Cele doua companii vor furniza mai multe detalii odata cu planificarea “drumului” pe care il vor strabate de acum.

Care este parerea voastra – care este motivul pentru aceste tranzactii si achizitii? Oare criza financiara, sau dorinta unor companii de a forma una mai mare si mai competitiva ?

Articole originale: GFI Software Enhances its Security Product Offering with the Acquisition of Sunbelt Software

GFI Software acquires Sunbelt Software


Experta in devirusare si securitate IT, urmeaza cursurile BleepingComputer.com, unde este Malware Study Hall Senior.

Leave a Reply