[Anunt] Chat-ul FaraVirusi.com

Dupa cum probabil ati observat, incepand de ieri a survenit o mica modificare in ceea ce priveste chat-ul FaraVirusi.com
Astfel, acesta nu va mai fi afisat si incarcat automat odata cu pagina principala, ci pentru activarea lui va trebui sa dati un click pe textul: “Afiseaza CHAT-ul FaraVirusi“.

In plus, sectiunea destinata chat-ului a fost mutata mai sus, deasupra noutatilor de pe worldit.info (tot in partea dreapta a blog-ului ca si pana acum)

Chat FaraVirusi.com

Pentru activare dati click pe textul din chenarul rosu “Afiseaza CHAT-ul FaraVirusi”.

Am luat aceasta decizie din cel putin doua motive: in primul rand incarcarea lui automata ingreuna incarcarea paginii in sine, iar pe conexiuni mai slabe conteaza acest aspect.
In al doilea rand, nu toti erau doritori sa participe la discutii si nu era necesara incarcarea lui pentru toti.

Spor la discutii! 🙂

Multumesc Cris pentru ajutor.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

19 responses to “[Anunt] Chat-ul FaraVirusi.com”

 1. Cata

  Acum am observat.

 2. happyday

  raducule
  nu ai ramas matale dator la vizitatorii fideli cu 2 chestiute? partea a doua din interviul cu st. nietzel si publicarea poeziilor bitdefender?

 3. Nick

  @Radu
  Unde-i chenaru’ ăla roşu bre ?
  Să fi devenit eu ,brusc, daltonist ? 🙄

 4. Raducorleone

  Buna ideea Radule ! Mi se incarca pagina mult mai repede de cand nu mai porneste chatul automat 😉

 5. josepw

  felicitari pentru usurarea adusa de scoaterea rubricii matrimo.., pardon a chat-ului ! 😉

 6. yo9fah

  Foooooaaaarrrrtttteeee beneffică ideea cu Chat-ul ! Felicitări Radu şi poate mai faci şi alte optimizări ! Nu de alta da’ poate am parte şi eu de un premiu … văd că toată lumea cere ! Eu am observat primu’ ! Sic ! 😀

 7. happyday

  @josepw
  din nefericire pentru tine dracovenia albastra n-a fost scoasa definitiv 🙂 .o sa-ti mai alimenteze o vreme cosmarurile matrimoniale 😀 .

  1. josepw

   o sa-ti pierzi dintii de lapte daca incerci dosul meu atos, amice.

   1. happyday

    amice, sunt convins ca tesutul cu pricina este tabacit din varii motive dar, pentru stiinta ta, eu prefer jugulara. mai ales cand, la ironia “usor mineralizata”, se raspunde cu un acid bazat pe sulf 🙂 .
    si tot spre stiinta ta, chat-ul ala e o forma de socializare care depaseste, in multe cazuri, limitele impuse in postarea unor comentarii on-topic, dar care, in final, asigura o convergenta a opiniilor vizitatorilor fix asupra subiectelor postate de radu 🙂 . dar cine nu citeste nu cunoaste insa e bine ca exprima pareri 🙂 .

 8. laxinuver

  Dacă îmi este permis să-mi dau cu părerea: a fost o idee bună! şi dacă tot am îndrăznit, nu reuşesc să-mi dau seamă cum faceţi de puneţi emoticoane în comentariile voastre, sunteţi amabili să-mi indicaţi şi mie cum se face? Mulţumesc anticipat!

  1. happyday

   saliu.
   eu mi-am creat un cont pe http://en.gravatar.com/. nu mai retin exact pasii, ca-s sclerozat complet, dar cred ca te descurci tu, ca esti baiat mare de-acuma 🙂 .

Leave a Reply