CONCURS: Castiga licente Kaspersky PURE pe Facebook

Kaspersky Romania si-a lansat de curand pagina Facebook, iar cu aceasta ocazie organizeaza un CONCURS cu premii constand in licente Kaspersky PURE.

Kaspersky Pure este un produs ce include toate facilitatile suitei Internet Security, dar are in plus patru module noi. Ofera o gama larga facilitati impreuna cu o tehnologia unica de protectie impotriva celor mai noi amenintari.

Este bine de stiut ca permite functionarea optima a calculatorului si ca ofera posibilitatea unei protectii personalizate si pe masura nevoilor dumneavostra.

kaspersky pure lansat download

 • Protectie antimalware si anti-spam completa, incluzand tehnologia Sandbox pentru o siguranta garantata – Contine tehnologii de detectie imbunatatite!
 • My Control Centre permite management-ul centralizat al activitatilor, rapoartelor si actualizarilor, etc de pe orice PC din retea – NOU!
 • Password Manager poate crea, cripta si stoca formulare de logare, de tip auto-complete si contine o tastatura virtuala incorporata – NOU!
 • Control Parental Avansat si monitorizarea accesului Internet pentru utilizatori, controlul comunicatiilor si al aplicatiilor utilizate de un user – Contine optiuni noi!
 • File Shredder utilizeaza tehnologia multi-pass pentru a face datele sterse irecuperabile, chiar cu software sofisticat – NOU!
 • Data Backup & Restore asigura integritatea datelor tale. Seteaza o programare a backup-ului, puncte de restaurare si selecteaza mediul de backup NOU!
 • Data Encryption sporeste securitatea. Creeaza, stocheaza si transfera date intr-un container criptat si protejat cu parola – NOU!In plus, fata de Internet Security, Total Security detine inca patru module ce sporesc siguranta calculatorului:

 • My Backup
 • My System Tune-Up
 • My Encryption
 • My Password Manager

Pentru a intra in Concurs, accesati site-ul Facebook Kaspersky RO:
https://www.facebook.com/KasperskyRO
Ce faci in continuare?


Devino fan KasperskyRO, intra in contul tau Facebook si posteaza pe propriul Wall un raspuns la intrebarea ”De ce nu te desparti de laptop nici in vacanta?”
Pentru o mai buna vizibilitate foloseste tag-ul @KasperskyRO

Pe 26 iulie vor fi anuntati castigatorii!
Succes!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “CONCURS: Castiga licente Kaspersky PURE pe Facebook”

 1. Tweets that mention CONCURS: Castiga licente Kaspersky PURE pe Facebook -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by alina constantinescu and Dragos, Radu. Radu said: Castiga licente Kaspersky PURE pe Facebook: Kaspersky Romania si-a lansat de curand pagina Facebook, iar cu aceast… https://bit.ly/aT4kxe […]

 2. George

  si daca eu nu am leptop pot sa particip? aduca verifica daca ai sau nu?^

 3. Loana

  Cand se anunta castigatorii ?
  P esite se specifica data de ieri…26.07.2010

  Multumesc.

Leave a Reply