Zemana AntiLogger 1.9.2 – 60 de zile licenta GRATUITA

Un keylogger este un program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului.
Sunt utilizari recomandate in cazul urmaririi unor erori in calculator, urmaririi activitatii angajatilor unei firme insa sunt la fel de des folositi de catre creatorii de virusi.

In acest caz ei inregistreaza parolele, cod-urile cardurilor si alte informatii importante tastate de la un PC si apoi sunt trimise atacatorului a carui munca este doar de a le folosi pentru spargerea conturilor bancare, casutelor de e-mail, etc.

Desi programele antivirus, cele de tip hips, behavior blocker detecteaza asa ceva, exista si un program specializat doar pe asemenea programe. Se numeste Zemana Antilogger si are chiar si unele functii mai avansate: monitorizarea copierii clipboard-ului, a webcam-ului, interceptarea copierii unor screenshot-uri de pe ecran sau a logarilor SSL, plus toate cele descrise in primele mele fraze.

Programul costa in mod obisnuit 34$, dar se ofera gratuit timp de 60 de zile (2 luni) accesand acest link.


Completati campurile formularului cu Nume, Prenume si Adresa de E-mail. Apasati butonul “Request free license“.

Veti primi un e-mail. Apasati pe link-ul de confirmare si veti primi in circa 20 minute un nou e-mail cu serialul de activare al programului.

Descarcati Zemana AntiLogger de aici:
https://www.zemana.com/ZAL-Promo4-Down.aspx?language=EN&PromoId=1094861584

zemana alert


Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Zemana AntiLogger 1.9.2 – 60 de zile licenta GRATUITA”

 1. happyday

  este cumplit ce spui :”program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului”. cu tastatura n-am probleme ca oricum nu nimeresc patratele alea de plastic din prima, dar, de cand am citit articolul, misc mouse-ul incolo si incoace intr-una de frica key-ului cu pricina. poate reusesc sa-l derutez. de obosesc, aduc neamurile ca si-asa e week-end si nu au ce face. n-ar fi mai bine sa inchid computerul?

  ps: apropo, cam cati vizitatori crezi ca s-au prins de utilitatea zemana antilogger? ca nu vaz intrebaciuni pe-aicea si e pacat…

 2. justinian

  am incercat sa activez licenta pe care mi-au trimis-o via e-mail, dar…penibil: “wrong activation key”! ha? am zis,ce e asta? am incercat inca o data si inca o data.nimic.acelasi mesaj penibil. si m-am gandit ca daca astia de la zemana sunt atat de idioti incat iti trimit o licenta (chiar si trial) si apoi nu sunt in stare sa ti-o valideze, inseamna ca nu ,merita efortul de a le acorda atentia mea. probabil si produsul e la fel de idiot ca si compania mama.

 3. dorel

  trebuie sa fii chiar paranoia ca sa-ti mai bagi si astfel de securitate pe pc… pe langa o suita antivirus.

 4. vlad

  degeaba si cu asta am incercat eu cu anti-keylogger si primeam pe mail exact ce scria nimic encryptat :)))

Leave a Reply