ESET Romania – site de Jocuri Online (conform Google)

Ati citit probabil in urma cu 2 saptamani, stirea conform careia site-ul ESET Romania era victima unui atac. Mai precis redirectiona spre un site de jocuri online, odata accesat din rezultatele Google.

Iata ca dupa atata timp, lucrurile nu s-au rezolvat in totalitate. Ca un fapt amuzant, daca veti cauta “eset.ro” pe Google Romania, rezultatul returnat va fi cel de mai jos.

eset romania jocuri online


Titlul paginii este: “Jocuri – Jocuri JOCOLOCO“, iar descrierea “Jocuri online cu premii. JOCOLOCO iti ofera jocuri gratis si te plateste sa te joci. O bogata colectie de jocuri care iti va alunga plictiseala.”.
Dand click pe link-ul direct, veti fi directionati spre pagina corecta (www.eset.ro), insa daca accesati oricare din link-urile din chenarul rosu veti fi directionati spre site-ul de jocuri.


Ciudat ca Google sau ESET Romania nu au remediat situatia pana acum.
Sau… ESET preconizeaza o reprofilare a firmei, acum in perioada de criza?

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “ESET Romania – site de Jocuri Online (conform Google)”

 1. AlexAMD

  Cel mai probabil solutia de securitate produsa de Eset : Nod32 nu se mai vinde , iar firma vrea sa se reprofileze . Lasand gluma la o parte , nu cred ca este o problema a celor de la Eset , cred ca este o problema a motorului de cautare Google. Am cautat eset.ro pe alte motoare de cautare (de ex: Yahoo , MSN , Bing s.a.) iar rezultatele nu erau cele de la Google.

 2. cobra

  Ce bună reclamă îşi face o firmă de securitate a datelor. Păi, dacă ei nu sunt în stare să-şi protejeze propriul site…

 3. rappin

  o problema destul de serioasa, care nu trebuia sa fie trecuta cu vederea, dar sa nu uitam ca altii au patit chiar si mai rau … tot companii de securitate renumite

 4. marius

  Nu tot in jurul nostru este perfect…

Leave a Reply