COMODO Internet Security 2011 (cfp.exe) este infectat – Alarma Falsa NOD32

Dupa alarma falsa Kaspersky asupra DivX Plus Player, a venit randul celor de la ESET sa aiba o asemenea detectie eronata.

Astfel, produsul acestora, NOD32 detecteaza fisierul cfp.exe, apartinand Comodo Internet Security 2011 Beta ca fiind infectat cu o varianta a Win32\Genetik.

Comodo 5 infectat - alarma falsa nod32


Iata si link-ul direct spre rezultatele VirusTotal.com: https://www.virustotal.com/analisis/1701d09c720bec05fe241929578250beb0302d7fb143a245758856c2b8671dad-1280739332


Sa vedem daca noul Beta de la Comodo va fi detectat de asemenea, sau in cat timp vor remedia cei de la ESET alarma falsa actuala.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “COMODO Internet Security 2011 (cfp.exe) este infectat – Alarma Falsa NOD32”

 1. AlexAMD

  Eset a inceput sa o dea din ce in ce mai des in bara , iar daca va continua asa , nu va ajunge prea departe.

 2. happyday

  mister nick – eset fanatik , comentarii ceva? astept cu nerabdare parerile Dvs. 😀 . de s-ar putea sa-mi menajati intelectul deja obosit, neprezentand opinii de genul “vedem la finalul 2010 ,va fi in top 3…daca nu, in 2019 sigur” ar fi grozav 😆 .

 3. florin

  @AlexAMD

  Adica ESET a dat o alarma falsa, si tu zici ca o da in bara din ce in ce mai des ? ESET are cel mai bun engine/motor euristic unde raportul performanta – eficienta este impecabil.

  1. AlexAMD

   Nu ma refeream numai la solutia lor de securitate ( Nod32 ) , ma referam la Eset. Au avut probleme cu site-ul , acum vine aceasta alarma falsa …. la asta ma refeream cand am zis ca au dat-o din nou in bara 😉

  2. Nick

   Dap Florin !
   Oamenii ăia îs defetişti … 🙄
   În fond un fp odată acolo , nu se pune ! 😀 Avira face asta aproape zilnic , lucru care nu deranjează pe cineva să afirme frenetic şi periodic pe aici ( mai ales atunci când totul este ok , iar Palevo doar un vis urât 😆 ) ”avira the best haha!” 😆

   1. AlexAMD

    Nick , poate si Avira mai da alarme false , dar Nod32 a dat una prea , prea. Eu nu cred ca Avira sa fi gasit vreodata ca fiind infectat un fisier din alta solutie de securitate.

 4. Florin

  @AlexAMD

  Aloooooooooo !! Aloooooooo !! Acea problema era din cauza motorului de cautare google.

  “Nu vorbi .. fara sa stii” .. .piesa aia ..

  1. AlexAMD

   Stiu ce zic , Florin. Au avut de 2 ori probleme cu site-ul. Odata a fost problema site-ului Eset.ro , iar in al 2-lea caz a fost problema motorului de cautare Google. Hmm …. si nu stiu piesa de care vorbesti 😀

 5. happyday

  @ nick
  da man, da sa-i fure fecioria inocentului comodo 🙂 ? nu si-a gasit un kis, nis, bdis sau alte softuri vaccinate si cu mult mai multa experienta in vechea meserie antivirusistica 😀 ?

Leave a Reply